Tiedote – Perreault

Oy HIFK-Hockey Ab tiedottaa tehneensä sopimuksen NHL:n työsulun ajaksi kanadalaisen keskushyökkääjän Mathieu Perreaultin kanssa. Perreault liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi ja pelannee ensi viikonloppuna.

”Sopimus syntyi viime yönä Suomen aikaa”, toteaa IFK:n GM Tom Nybondas. ”Jostain syystä kesken olleista neuvotteluista uutisoitiin laajasti viime viikonloppuna ja innokkaimmat puuhastelijat 
lisäsivät pelaajan nimen erilaisiin rekistereihin vaikka sopimusta ei ollut, emmekä näin ollen voineet mitään virallisesti vahvistaakaan. Toivottavasti tämä ei toistu.”

Keskushyökkääjä-osastolla tulee muitakin muutoksia, Joel Perraultin toipuminen on etuajassa ja mies saattaa niin ikään tehdä debyyttinsä tulevana viikonloppuna. Tyler Redenbachille taas etsitään uutta seuraa ja hänen sopimuksensa tullaan purkamaan.

HIFK Twitterissä

IFK:n kokoonpano illan matsissa: hifk.fi/uutiset/taessa… Puustinen ja Leino kaukalossa. #HIFK #CHLfi
CHL jatkuu tänään! Katso video IFK:n välipäivän ohjelmasta: hifk.fi/uutiset/chl-ja… #hifk #CHLfi
RT @AHakanto #Susijengi Helsingin oikeassa jäähallissa. Huomenna kaikki paikalle. Paikalla myös @sasusalin10 #hifk #Sudennälkäa href="http://t.co/NEL94wkE4W" target="blank">pic.twitter.com/NEL94wkE4W