SKULATAAN STADILLE

Tiedote: Kaksi uutta pelaajaa IFK:hon

Puolustaja Otto Honkaheimo ja hyökkääjä Joonas Rask siirtyvät IFK:hon.

IFK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Pohjois-Amerikasta Suomeen palaavan Joonas Raskin kanssa ja yksivuotisen sopimuksen Rauman Lukon kapteenina kolmen viime kauden ajan toimineen puolustaja Otto Honkaheimon kanssa.

- Rask on energinen pelaaja, joka tuo positiivista virtaa joukkueeseen. Hänessä on maalintekopotentiaalia ja hän on hyvä kamppailija, joka pistää itsensä likoon joka ilta, kommentoi IFK:n päävalmentaja Antti Törmänen.

- Honkaheimo on ollut edellisessä joukkueessaan kippari ja toivomme häneltä johtajuutta ja jämäkkyyttä. Hän on monipuolinen puolustaja, joka hakee uutta nostetta uralleen ja tuo kovuutta pakkikalustoomme.

24-vuotias Rask pelasi viime kaudella NHL-seura Nashville Predatorsin farmijoukkueessa Milwaukee Admiralsissa. Hän on pelannut kaksi NHL-ottelua Predatorsin riveissä. SaPKon kasvatti Rask debytoi Liigassa Ilveksen joukkueessa kaudella 2008-2009. Kaikkiaan hän on pelannut urallaan 211 Liigaottelua tehoin 34+41=75. Rask on edustanut Suomea kaikissa ikäkausimaajoukkueissa.

28-vuotias Honkaheimo on pelannut urallaan 487 Liigaottelua. Hän on edustanut kasvattajaseuraansa Lukkoa yhtä kautta lukuun ottamatta 2003-2004 lähtien. Honkaheimo on tehnyt Liigaurallaan tehopisteet 15+81=96 ja jäähyminuutteja on kertynyt 543.

HIFK Twitterissä

#HIFK mobiilisovelluksesta on julkaistu uusi päivitys, jossa mm. uudistettu tulospalvelu. Käy lataamassa Play-kaupa… twitter.com/i/web/status/7…
RT @Stadin_Kingit Käy tsekkaa Stadin Kingit - dokkarin traileri! #hifk #stadinkingit facebook.com/bizarrorentals…
RT @SamuliSeila PELIPÄIVÄ! Eli juhlapäivä, tasan 11 vuotta sitten kuvasin ensimmäisen matsin IFK:lle. #hifk #liiga #bulillatwitter.com/i/web/status/7…
RT @lennu37 Olen mukana Roosa nauha kampanjassa tukemassa rintasyövän vastaista taistelua.Lähde mukaan kampanjasivujeni kautta.Linkki biossa #roosanauha