Seuraava kotiottelu:

HIFK – TPS

Maanantaina 27.03
klo. 18:30

Runkosarja huipentuu - enää kaksi matsia jäljellä

IFK-Ässät tänään Nordiksella kello 17.00. Ottelu on loppuunmyyty.

Runkosarjaa on IFK:n osalta jäljellä kaksi kierrosta ja IFK kohtaa tänään kotimatsissa Ässät. Vierasjoukkue on ollut tällä kaudella IFK:lle kova pala, sillä Ässät on vienyt kaikki kolme joukkueiden keskinäistä matsia. Molemmilla joukkueilla on paljon pelissä viimeisillä ottelukierroksilla. Ässät jahtaa kuudetta sijaa ja IFK tähyilee kotietua pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, joka alkaa keskiviikkona.

Matsi on loppuunmyyty, mutta muutamia lippuja saattaa vielä vapautua myyntiin ennen ottelun alkua. Seuraa tiedotusta IFK:n Twitter-tilillä ja tilannetta Ticketmasterin lipunmyyntisivuilla.

Ässät majailee tällä hetkellä sijalla kuusi pistesaldolla 90. Voittamalla kaksi viimeistä otteluaan, olisi yhdeksäntenä olevalla IFK:lla (83 pist.) vielä saumat jopa seitsemännelle sijalle. Runkosarjan kuusi parasta pääsevät suoraan puolivälieriin ja sijoille seitsemän ja kahdeksan päätyneet saavat kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, jossa jatkopaikka irtoaa kahdella voitolla.

Jos et ehtinyt skaffata lippuja, osta liput maanantain IFK-JYP-otteluun, joka täyttyy myös hyvää vauhtia. Lipunmyyntiin pääset tästä linkistä.

Pudotuspeleissä ainoa tapa varmistaa paikka jokaiseen kevään ratkaisupeliin on hankkia IFK:n Playoff-kausikortti. Tilaa tsetti tältä sivulta.

Jos et pääse tänään Nordikselle, lataa HIFK:n mobiilisovellus puhelimeesi ja voit fiilistellä himassa tutun maalisireenin ulvoessa aina kun IFK tekee maalin.

Lataa sovellus Google Play -kaupasta.

Lataa sovellus App Storesta.

HIFK Twitterissä

Dana Brevinin matsiraportti ottelusarjan kolmannesta kohtaamisesta. #HIFK #Liiga hifk.fi/uutiset/dana-b…
Lopputulos TPS-IFK 4-1. #Liiga
TPS viimeistelee tyhjiin 4-1, aika 58:51. #Liiga
MAALI! Ryan O'Connor kaventaa 3-1:een, aika 49:12. #HIFK #Liiga #StadinKevät
Kolmas erä käyntiin, TPS-IFK 3-0. #HIFK #Liiga #StadinKevät