Seuraava kotiottelu:

HIFK – Kärpät

Perjantaina 27.11
klo. 18:30

GIGANTTI PREGAME: Perjantai-illan kärkikamppailu

IFK-Kärpät tänään Nordiksella kello 18.30.

Illalla Nordiksella on tarjolla ehdottomasti yksi tämän syksyn kohokohdista, kun hallitseva Suomen mestari Kärpät saapuu IFK:n vieraaksi. IFK lähtee illan otteluun Liigan piikkipaikalta ja oululaiset majailevat kuuden pisteen päässä sijalla kolme.

IFK:lla on takanaan kolmen matsin vieraspelikiertue, josta saaliina oli täydet yhdeksän pistettä. Kärpät on vastaavasti kolmen ottelun tappioputkessa, joten vierailla varmasti nälkää kääntää kurssinsa juuri Nordiksella. Asetelmat ovat todella herkulliset loistavalle kiekkoillalle.

Nordis on tänään loppuunmyyty, joten tunnelma matsissa on varmasti katossa. Vielä on muutamia lippuja jäljellä, joten käy ripeästi ostamassa omasi Lippupalvelusta. Tänään tehdään myös Liigahistoriaa, sillä matsi on Liigan kaikkien aikojen 12000. runkosarjaottelu.

Kokoonpanoon illan ottelussa palaa laitahyökkääjä Joonas Rask. Miro Saarelainen nousee kakkosketjun laidalle ja Micke Åsten-Jasse Ikonen parivaljakko siirtyy Siim Liivikin johtaman ketjun laidoille. Ville Husso palaa maalille yhden huilatun ottelun jälkeen.

GIGANTTI Pregame käy läpi matsin ennakkoasetelmat:

 

Sairaslistalla ovat hyökkääjistä Tomi Tuomisto, Juuso Puustinen, Thomas Nykopp ja Matti Lamberg. Puolustajista sivussa ovat Juuso Salmi sekä Yohann Auvitu.

Jos et onnistunut skaffaamaan flabaa Nordikselle, voit seurata matsia Ruutu-palvelusta tai kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. Tilaamalla Ruutu-palvelun tästä linkistä tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

Illan otteluisäntä on StaffPoint.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky - 91 Corey Elkins (A) - 21 Mika Partanen
12 Miro Saarelainen - 62 Robert Leino - 10 Roope Hintz
39 Arttu Luttinen (C) - 46 Teemu Ramstedt – 88 Joonas Rask
45 Micke Åsten - 72 Siim Liivik - 28 Jasse Ikonen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen - 33 Tommi Taimi
8 Daniel Grillfors - 2 Matt Generous
56 Lauri Taipalus - 43 Miihkali Teppo
6 Eemeli Heikkinen

HIFK Twitterissä

GIGANTTI Pregame ja IFK:n kokoonpano illan matsiin: hifk.fi/uutiset/gigant… #HIFK #Kärpäta href="https://twitter.com/search?q=%23Liiga" target="blank">#Liiga #SkulataanStadille
RT @ukin71 Pelipäivä! Duunipäivä menee vihellellen #StadinKingien biisiä, duunin jälkeen kohti #Nordista, HIFK - Kärpät #HIFK #SkulataanStadille #Liiga
RT @teemuramstedt Huhujen mukaan tänään Stadissa kärkimatsi. Lätty laitettiin jo kuntoon ja nyt vielä uutta nauhaa… instagram.com/p/-lVJVVA66G/
Voit aloittaa illan matsiin valmistautumisen jo kello 17, kun Nordiksen ovet aukeavat: hifk.fi/uutiset/ifk-ko… #HIFK #Kärpäta href="https://twitter.com/search?q=%23Liiga" target="blank">#Liiga
"On mulla täs pari minsaa aikaa" #HIFK #Liiga #SkulataanStadille @ElisaOyj youtu.be/Q4o2Xbg98PE via @YouTube