SKULATAAN STADILLE

Viime kevään finalistit kohtaavat Helsingin jäähallin 50-vuotisjuhlaottelussa

IFK-Tappara lauantaina kello 17.00.

Kolmen kotipelin viikko huipentuu lauantaina pelattavaan IFK-Tappara-matsiin. Viime kevään finalistit kohtaavat ensimmäistä kertaa kaudella 2016-2017. Matsin jälkeen järjestetään myös fanitapaaminen IFK:n pelaajien kanssa Brewers' Streetillä.

Tappara johtaa sarjaa neljän voiton ja yhden tappion turvin. Joukkueen parhaat pistemiehet alkukaudesta ovat olleet Veli-Matti Savinainen, Henrik Haapala ja Teemu Nurmi. Tappara pelaa tänään TPS:ää vastaan Turussa ja jääkin nähtäväksi, onko tämä joukkueelle etu vai haitta lähdettäessä lauantain huippumatsiin.

IFK:n peli on ajoittain yskähdellyt kahdessa viikon aiemmassa kotiottelussa ja huomenna siihen ei ole varaa sarjakärkeä vastaan. 

- Tämä on meille kovin mahdollinen testi tähän paikkaan. Vakuuttavasti on Tappara aloittanut ja jatkanut siitä mihin viime kaudella jäivät. Meidän pitää olla monella tavalla parempia kuin aiemmin. Paljon on asioiden muututtava. Oman pelin parantaminen pitää huomenna näkyä, kommentoi IFK:n valmentaja Pekka Kangasalusta. 

Osta lippusi tästä ja tule kannustamaan IFK takaisin voittojen tielle.

 

Uutiset ja Otteluraportit

Uutisarkisto »

HIFK Twitterissä

Mahtavaa @HIFKedustus. Grattis. #HIFK #StadinDerby #bulilla
Viime kevään finalistit kohtaavat Helsingin Jäähallin 50-vuotisjuhlaottelussa: hifk.fi/uutiset/brevin… #HIFK #Liigatwitter.com/i/web/status/7…
Stadi on punainen. Tsemppiä derbyyn @HIFKedustus #HIFK #StadinDerby #bulilla
Matsiraportin, kuvat ja maalikoosteen tarjoaa Brevini: hifk.fi/uutiset/brevin… #HIFK #Liiga
Ottelu on päättynyt, IFK-Jukurit 1-2. #HIFK #Liiga