Pikkarainen: Nyt saatiin koneet käyntiin

”Saatiin eilisestä uskoa omaan peliin ja odotan mielenkiinnolla viikonlopun pelejä.”

IFK:n esitys tiistai-iltana Lahdessa ei toki ollut napakymppi, mutta loppua kohti luistin alkoi liikkua koko ajan paremmin ja IFK sai selvästi juonen päästä kiinni. Jatkoaikavoitto toi kaksi sarjapistettä ja katkaisi viiden matsin pituiseksi venyneen tappioputken.

Paljon hyvää tapahtui eilen. Juuso Puustinen oli läpi pelin vaarallinen ja ampui muutaman kerran erittäin vihaisesti. Avauserässä hän teki hienon maalin ja kolmannen erän lopulla tulinen kuti osui ylärimaan. Joukkueen taitotaso alkoi tulla koko ajan yhä paremmin esille kolmannen erän loppua kohti.

- Siinä tapahtui paljon hyviä asioita. Taipalus antoi hienon syötön Nykoppille, joka tasoitti pelin upealla laukauksella. Kokonaisuutena saatiin koneet hyvin käyntiin. Eilinen jätti hyvän muistijäljen, kertoi matsin voittomaalin ampunut Hannu Pikkarainen.

Ratkaisumaali syntyi Pelicansin puolustusalueelle järjestetyn hässäkän seurauksena. ”Hank” ampui kiekon maaliin tyylipuhtaalla ”kääntörannarilla”.

- Olihan se snadisti sellainen timosusimainen laukaus.

Viikonloppuna IFK:n urakka jatkuu kahdella pelillä. Perjantaina on edessä visiitti Tampereelle Tapparan vieraaksi ja lauantaina HPK saapuu Nordikselle.

- Tappara on kova pala ja on mielenkiintoista lähteä perjantaina Hakametsään. Lauantaina päästään sitten taas kotiyleisön eteen. Eilen saatiin jalkoja auki ja maalien kautta saimme uskoa omaan peliin.

- Onnistumisilla on iso vaikutus ja sen huomasi heti tänään aamutreeneissä. Läppä lensi vähän enemmän kuin viime aikoina.

IFK kohtaa HPK:n lauantaina Nordiksella. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

HIFK Twitterissä

IFK palasi voittojen tielle Lahdessa. Tsekkaa otteluraportti ja huippuhetket hifk.fi/uutiset/ifk-pa… #hifk #Liiga
MAALI. Thomas Nykopp iskee IFK 2-2-tasoituksen ajassa 53.13. #hifk
Kolmas erä käynnissä. #hifk #liiga
Kaksi erää takana. Pelicansin 2-1-johdossa toiselle erätauolle. #hifk #liiga