IFK:lle niukka kotivoitto lauantai-illan trillerissä

  • Tässä syntyy IFK:n toinen maali.

    Tässä syntyy IFK:n toinen maali.

IFK-TPS 3-2 ja. (1-1, 1-1, 0-0, 1-0)

Illasta tuli odotetun vaikea IFK:lle, sillä vastassa oli paineettomasti ja ennakkoluulottomasti pelaava TPS. IFK oli matsissa kaksi kertaa tappiolla, mutta nousi tasoihin ja sai ansaitsemansa voittomaalin jatkoajalla.

Kesken matsin ensimmäisen erän IFK julkisti hallin videotaululla Tomas Zaborskyn jatkosopimuksen. Kultakypärä Zaborsky pelaa IFK:ssa myös kaudella 2015-2016.

TPS meni avauserässä johtoon ylivoimalla, mutta Arttu Luttinen tasoitti ennen erän puoliväliä ylivoimalla. Maali oli Luttiselle kauden 18:s.

Toisessa erässä TPS meni jälleen johtoon, mutta sitten viime aikojen kuumin IFK-ketju Juuso Puustinen-Corey Elkins-Nikolai Goldobin iski pelin tasoihin. Goldobin antoi upean lättysyötön takatolpalle ja Puustinen ampui kiekon varmasti yläpesään. Maalia ennen Elkins kairasi kolme hyökkäyspäädyn aloitusvoittoa putkeen.

Kolmas erä oli maaliton IFK:n painostuksesta huolimatta, joten ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelata vajaa minuutti, kun Elkins heitti kiekon maalille ja se lipui Teemu Lassilan längistä verkkoon.

Nordiksen ilta huipentui fanitapaamiseen Brewer’s Streetillä. IFK:n pelaajat saapuivat puolisen tuntia pelin päättymisen jälkeen tapaamaan faneja, jakamaan nimikirjoituksia ja Postgame-haastatteluihin.

Ottelun tilastot

Matsin otteluisäntä oli Flodins.

Seuraavan kerran IFK pelaa tiistaina, jolloin joukkue kohtaa vieraskaukalossa Vaasan Sportin. Nordiksella pelataan perjantaina, kun IFK saa vieraakseen Lukon. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

 

 

HIFK Twitterissä

Matsiraportti ja maalikooste. hifk.fi/uutiset/ifklle… #hifk #liiga
STADI 3 - 2 TURKU
Varsinainen peliaika päättyy lukemiin 2-2. Edessä jatkoaika. #hifk #Liiga
Tomas Zaborsky jatkaa IFK:ssa kaudella 2015-2016. hifk.fi/uutiset/tomas-… #hifk #zaborsky #liiga
Kaksi erää pelattu. 2-2. #hifk #Liiga