Harri Yrttiaho IFK:n fysiikkavalmentajaksi

Harri Yrttiaho aloittaa työskentelyn IFK:n valmennusryhmässä, vastuualueenaan fysiikkavalmennus. Oululaislähtöinen Yrttiaho vietti kolme edellistä vuotta Vaasan Sportissa ja on aiemmin toiminut myös Joensuun Jokipoikien ja Kataja Basket Clubin fysiikkavalmentajana.

Yrttiaho tulee vastaamaan pelaajien jään ulkopuolella tapahtuvista harjoitteista sekä yksilöllisestä fysiikka- ja ravintovalmennuksesta.

- Arkityö ratkaisee kaiken. Lajin vaatimustaso on noussut huimasti ja vaatii paljon töitä, että voit suorittaa kaukalossa hyvin joka ilta.

Tämän päivän jääkiekkoilijat ovat hyvin itseohjautuvia ja kiinnostuneita hakemaan tietoa harjoittelusta ja ravinnosta. Siitä huolimatta perisyntejäkin on.

- Sellainen "kun olen aina tehnyt näin"- tapa saattaa ohjata pelaajaa väärään suuntaan ja niistä tulee osittain opetella pois. Myös levon merkitystä väheksytään. 

IFK:n joukkueharjoitukset starttaavat maanantaina. Yrttiaho odottaa innolla uuteen haasteeseen tarttumista.

- Aluksi tutustutaan pelaajiin ja heidän vasteeseen tiettyihin harjoitteisiin. Tämän jälkeen on helpompi edetä kohti yksilöllistä valmennusta. Kauden alku tulee yllättävän nopeasti.

 

HIFK Twitterissä

RT @HIFKedustus Lopputulos: JJK - HIFK 0-3 (0-0) HIFK:lle kauden toinen voitto! Maalit: Kuusijärvi, Gela ja Forssell. #HIFKlive #HIFK #Veikkausliiga
Teemu Laakso IFK:hon : hifk.fi/uutiset/teemu-… #HIFK #liiga
Punaista päälle ja mestoille! #HIFK #rödatwitter.com/HIFKedustus/st…
RT @r1kuexposures Olipa nastaa kahden kuukauden tauon jälkeen olla jäähallilla kuvaamassa. Kesäjäitä ja Salmisaaressa, mutta kuitenkin. Kuvia myöhemmin. #HIFK
Tervetuloa Patrik Carlsson. Tässä esittelyvideo "Purresta" : hifk.fi/uutiset/patrik… #HIFK #Liiga pic.twitter.com/2hlXgUYDvw