GIGANTTI PREGAME: Stadi vs. Turku - osa 6

IFK-TPS tänään Nordiksella kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano!

Neljännesfinaalisarja on edennyt kuudenteen osaotteluun ja IFK johtaa otteluvoitoin 3–2. Paikka semifinaaleissa irtoaa neljälle voitolla, eli IFK:lla on tänään mahdollisuus voitolla katkaista sarja. Stadilaisjoukkue otti keskiviikkona vierasvoiton Turussa ja siirtyi johtoon.

Kaksi edellistä Helsingissä pelattua matsia ovat olleet erittäin tasaisia, mutta IFK on kairannut molemmista voitot. Maanantaina pelattu neljäs osaottelu oli todellinen trilleri, joka ratkesi vasta toisessa jatkoerässä Corey Elkinsin tekemään maaliin.

IFK pyrkii ratkaisemaan ottelusarjan ja TPS pelaa selkä seinää vasten. Nordis on loppuunmyyty, joten tulossa on upea kiekkoilta.

Jos et pääse tänään hallille, lataa HIFK:n mobiilisovellus puhelimeesi ja voit fiilistellä himassa tai autossa tutun maalisireenin ulvoessa aina kun IFK tekee maalin.

Lataa sovellus Google Play -kaupasta. 

Lataa sovellus App Storesta.

Ruutu-palvelu tarjoaa sadalle ensimmäiselle IFK:n kannattajalle kaksi kuukautta yhden hinnalla. Lunasta fanitarjous 1.4. klo 20.00 mennessä koodilla M5bxLIFK osoitteessa www.ruutu.fi/fanitarjous ja näet kaikki playoffs -matsit sekä paljon muuta urheilua Ruudusta!

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
37 Niklas Bäckström (varalla)

Hyökkääjät

71 Juuso Puustinen (A) - 10 Roope Hintz - 88 Joonas Rask
40 Tomi Tuomisto - 82 Jarkko Malinen - 50 Juhamatti Aaltonen
32 Lennart Petrell (C) - 91 Corey Elkins - 21 Mika Partanen
45 Micke Åsten - 51 Juha Jääskä - 81 Kai Kantola

Puolustajat

42 Teemu Eronen - 2 Matt Generous
3 Joe Finley - 4 Oliwer Kaski
11 Saku Salmela - 41 Miro Heiskanen
8 Daniel Grillfors (A)

HIFK Twitterissä

Mielenkiintoinen CHL-lohko! Tässä pikkuinffot vastustajista: hifk.fi/uutiset/taessa… #HIFK #CHLfi #Liiga pic.twitter.com/ZxGux9wHyu
CHL-alkulohko: IFK, Comarch Cracovia, Brynäs IF ja Red Bull München! #HIFK #CHLfi