DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle jatkopaikka trillerissä

IFK-Kärpät 4-3 (0-1, 2-0, 1-2, 1-0)

Toinenkin pudotuspelien ensimmäisen rundin matsi venyi jatkoerään ja jälleen IFK juhli lopussa, kun Jasse Ikonen iski stadilaiset jatkoon. Voiton myötä IFK etenee ensi viikolla alkaviin neljännesfinaaleihin ja vastustajaksi tulee Tappara tai TPS. IFK:n tuleva vastustaja selviää lauantaina. Mikäli Ilves voittaa, IFK kohtaa TPS:n ja jos Ässät menee jatkoon, vastaan tulee Tappara.

Veitsi kurkulla pelannut Kärpät oli läpi illan erinomainen, mutta IFK vastasi haasteeseen pelaamalla ehkä kauden parhaan pelinsä. Kärpät meni avauserässä johtoon, mutta toisessa erässä IFK sai ison vaihteen päälle. Daniel Grillfors tasoitti 1-1:een ajassa 23.30 ja erän lopulla Tomi Tuomisto vippasi kiekon maaliin Corey Elkinsin upeasta esityöstä.

Kärpät tasoitti heti kolmannen erän alussa, mutta Juuso Puustinen teki heti perään IFK:lle johtomaalin. Loppuminuuteilla Kärpät sai kovan paineen IFK:n päätyyn ja vajaat kolme minuuttia ennen vierasjoukkue tasoitti 3-3:een.

Matsi eteni jatkoerään ja jälleen IFK teki voittomaalin. Keskiviikkona Oulussa sen iski Teemu Eronen ja nyt illan sankariksi nousi Jasse Ikonen. Tuomisto heitti kiekon maalille, Ikonen ampui paluukiekon verkkoon ja läpi matsin upeasti kannustanut kotiyleisö sai huutaa täysillä.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

Lipunmyynti neljännesfinaalien toiseen ja neljänteen otteluun alkaa lauantaina. Kannattaa ladata IFK:n mobiilisovellus, sillä sen käyttäjät saavat lauantaina ostaa lippuja muutaman tunnin etuajassa. Seuraa tiedotusta IFK:n viestintäkanavissa perjantaina!

HIFK Twitterissä

Onnittelut koko perheelle! #HIFK twitter.com/Santtu_91/stat…
RT @championshockey The schedule for the 2017/2018 #CHL season is out! Here are the opening matches, full schedule in the article … twitter.com/i/web/status/8…
Juhani Tyrväinen: Startti on ollut hyvä hifk.fi/uutiset/juhani… #HIFK #Liiga pic.twitter.com/18FzuHhBpg
RT @HSL_HRT HSL:n asiakasohjelmassa alennuslippuja HIFK-FC Inter -otteluun la 27.5. klo 15. Ole nopea ja osta lippu 7 eurolla.… twitter.com/i/web/status/8…