DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: Äänestä matsin parasta pelaajaa!

IFK-Pelicans 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)

IFK nappasi selätysvoiton Pelicansista torstai-iltana ja otti kaikilla pelin osa-alueilla ison askeleen eteenpäin. IFK oli kuskin paikalla alusta loppuun ja otti ansaitun voiton.

Pelicans meni avauserän alussa johtoon IFK:n oman päädyn kiekonmenetyksen jälkeen, mutta sen jälkeen kotijoukkue otti ykkösketjunsa johdolla otteen ja meni toisessa erässä menojaan. Roope Hintz tasoitti Joonas Raskin syötöstä avauserässä 1-1:een ja toisessa erässä Juuso Puustinen ampui ylivoimalla yläpesään 2-1.

Kolmas erä oli IFK:n näytöstä. Teemu Eronen tuikkasi tasavajaalla 3-1 ajassa 41.58 ja Hintz ampui loppunumerot 4-1 kuusi minuuttia myöhemmin. Raskin illan saldo oli 0+3.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK:n seuraava peli on lauantaina, jolloin joukkue kohtaa Oulussa Kärpät. Nordiksella pelataan taas ensi viikon lauantaina, jolloin vieraaksi tulee Ässät. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

 

 

 

HIFK Twitterissä

Hine ja Juhis MM-leirille. Toivotetaan jätkille bulit tsemit @leijonat mitalijahtiin! #HIFK #bulillatwitter.com/i/web/status/8…
Kauden viimeinen Dana Brevinin matsiraportti. #HIFK hifk.fi/uutiset/dana-b…
JYP ratkaisee ajassa 60:45, 6-5 ja.
Ensimmäinen jatkoerä käyntiin pronssiottelussa JYP-IFK. #HIFK #Liiga
Roope Hintz pudotuspelien pistepörssin kärkipaikalle. Puustinen maalipörssin. #HIFK #Liiga #bulilla pic.twitter.com/3l6984J7wR