DALLAS STARS VARASI MIRO HEISKASEN NUMEROLLA KOLME

NHL-seura Dallas Stars varasi IFK:n Miro Heiskasen numerolla kolme juhannusaattona. IFK Media tavoitti Heiskasen tuoreeltaan Chicagossa pidettävästä varaustilaisuudesta. 17-vuotias puolustaja oli varauksesta innoissaan.

- Olen seurannut NHL:ää skidistä lähtien ja Dallas on aina ollut yksi suosikkijengeistäni, Heiskanen sanoi.

- Mikä tahansa joukkue olisi ollut hyvä vaihtoehto, mutta olen erittäin iloinen, että Stars varasi minut. Minulla oli todella hyvä fiilis niistä keskusteluista, joita kävin seuran edustajien kanssa NHL Combinessa.

Heiskasella on riittänyt kiirettä Chicagossa. Varaustilaisuutta edeltävällä viikolla pelaajilla on valtava määrä edustustehtäviä ja lehdistötilaisuuksia, mutta Heiskanen on ottanut kokemuksesta kaiken irti.

- Koko viikko on ollut upea kokemus. Kiirettä on pitänyt tapahtumissa ja median kanssa, mutta olen nauttinut joka hetkestä.

Heiskasen NHL-osakkeet nousivat kevään aikana reilusti, kun hän oli yksi 18-vuotiaiden MM-kisojen parhaista pelaajista. NHL-varaus on nuorelle pelaajalle tärkeä virstanpylväs, mutta Heiskanen tietää, että työ on vasta alussa.

- NHL-varaus on yksi etappi kiekkoilijan urallani, mutta työ jatkuu heti, kun palaan täältä Suomeen. Omatoimijakso on käynnissä ja heinäkuun lopussa jatkuvat IFK:n joukkueharjoitukset. NHL-varauksesta tulee tietysti vain lisää potkua treenaamiseen.

HIFK Twitterissä

Joe on palannut Stadiin! Täältä haastatteluun: hifk.fi/uutiset/joe-fi… #HIFK #Liiga pic.twitter.com/vMg4G87BzI
Juhani Tyrväinen on pelikunnossa ensi viikolla kun CHL starttaa! Liput 1.9. kotimatsiin täältä:… twitter.com/i/web/status/8…
IFK:lle toinen sija Tampere Cupista. Tässä finaalin matsiraportti ja miutama kuva by @r1kuexposures hifk.fi/uutiset/ifklle… #HIFK
Tappara tyhjään maaliin 4-1. #HIFK