Seuraava kotiottelu:

HIFK – SaiPa

Torstaina 23.02
klo. 18:30

BREVININ MATSIRAPORTTI: Kärpät vei pisteet Nordikselta

IFK-Kärpät 4-6 (2-3, 1-2, 1-1)

Nordiksella nähtiin perjantai-iltana maalijuhlat, mutta IFK:ta useammin pääsi juhlimaan vierasjoukkue Kärpät. Joukkueet tekivät kovaan tahtiin maaleja heti alusta lähtien, mutta Kärpät lähti kotiin kolme pinnaa rikkaampana ja nousi sarjataulukossa IFK:n rinnalle 65 pisteeseen.

IFK siirtyi avauserässä 1-0- ja 2-1-johtoon Miro Heiskasen ja Roope Hintzin maaleilla, mutta Kärpät nousi kahdesti tasoihin ja erän puolivälissä vielä johtoon. Toisessa erässä IFK:n Joonas Rask teki ylivoimalla tasoituksen, mutta Kärpät iski sen jälkeen vielä kahdesti. Mikko Lehtonen vei vieraat 4-3-johtoon ja Ville Leskinen iski Kärpät kahden maalin karkumatkalle.

Päätöserässä IFK pisti pystyyn kovan taistelun ja kippari Arttu Luttinen kavensi ajassa 44.41, mutta sitä lähemmäs ei hyvistä paikoista huolimatta päästy. Kärpät teki lopussa tyhjiin numeroiksi 4-6.

IFK julkisti ottelun ensimmäisessä erässä Nordiksen katsojille puolustaja Joe Finleyn kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK pelaa seuraavan kerran jo lauantaina, kun Nordikselle saapuu Lukko. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

HIFK Twitterissä

Tässä IFK:n kokoonpano illan matsiin ja Gigantti Pregame: hifk.fi/uutiset/gigant… #HIFK #Liiga #bulilla
RT @9kibe9 Tasan 20v. sit, helähti ekaa kertaa liigassa. @HIFKHockey liiga.fi #kiekkotalteen #goodtimesinstagram.com/p/BQ2QXIMAnCM/
@HIFKHockeyU20 vahvassa iskussa. Lue lisää Falck Tieturvan viikkoraportista: hifk.fi/uutiset/falck-… #HIFK #Liiga #bulilla