Seuraava kotiottelu:

HIFK – TPS

Torstaina 23.03
klo. 18:30

BREVININ MATSIRAPORTTI: Ilvekselle pisteet Nordikselta

  • Kai Kantola

    Kai Kantola

  • Jarkko Malinen

    Jarkko Malinen

  • Ryan O'Connor

    Ryan O'Connor

IFK-Ilves 1-4 (0-1, 1-1, 0-2)

IFK kärsi tiistaina neljännen peräkkäisen kotitappion, kun Ilves otti kolmen maalin vierasvoiton. IFK:lla oli matsissa hyvät hetkensä, mutta Juhamatti Aaltosen toisen erän maalia lukuun ottamatta tolppien väliin ei osuttu. IFK:hon sunnuntaina liittynyt kolmikko Jarkko Malinen, Ryan O’Connor ja Kai Kantola debytoivat punapaidassa. Malinen sai syöttöpisteen Aaltosen maaliin, mutta muut jäivät pisteittä. Niilo Halonen pelasi Liigauransa ensimmäisen täyden ottelun ja torjui 24 laukausta.

Ilves meni avauserässä johtoon Teemu Rautiaisen päästyä läpiajoon ajassa 3.53. Aaltonen tasoitti Juuso Puustisen hienosta syötöstä ajassa 27.10, mutta Ilves meni uudelleen johtoon reilut kaksi minuuttia ennen toisen erän loppua. Otto Koivula teki illan toisen maalinsa heti kolmannen erän alussa ja matsin viime sekunneilla Ilves-puolustaja Jarkko Parikka teki tyhjiin loppunumerot 1-4.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK:lla on edessä kahden vieraspelin viikonloppu. Joukkue pelaa perjantaina Turussa ja lauantaina Vaasassa. Nordiksella pelataan seuraavan kerran ensi viikon tiistaina, jolloin vieraaksi tulee KooKoo. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Uutiset ja Otteluraportit

Uutisarkisto »

HIFK Twitterissä

Huomenna ennen matsia nähdään screenillä myös tapahtumia kauden varrelta. #HIFK #Liiga #StadinKevätpic.twitter.com/hYpJDaYsVl
Kollien kausi paketissa, mutta B, B2 ja C aloittavat pudotuspelit. Lue IFK-junnujen viikkoraportti: hifk.fi/uutiset/falck-… #HIFK #bulilla
Dana Brevinin matsiraportti ensimmäisestä kohtaamisesta. #HIFK #Liiga hifk.fi/uutiset/dana-b…
Game 1 lopputulos TPS-IFK 4-1. #Liiga
TPS viimeistelee tyhjiin 4-1. #Liiga