BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK jyräsi Kärpät - Aaltoselta kaksi upeaa maalia

IFK-Kärpät 4-1 (0-1, 2-0, 2-0)

IFK alkaa olla iskussa ja siitä nähtiin keskiviikkoiltana hyvä näyte. Kärpät johti avauserän jälkeen, mutta sen jälkeen IFK laittoi uuden vaihteen silmään ja jyräsi selkeään kotivoittoon. Illan sankari oli kasvattajaseuraansa vastaan kaksi upeaa maalia ampunut Juhamatti Aaltonen.

Aaltosella oli näppinsä pelissä myös IFK:n avausmaalissa, jonka teki puolustaja Saku Salmela. Aaltonen ampui lujaa oikean b-pisteen kaarelta ja Salmela napautti paluukiekon verkkoon. IFK meni johtoon ajassa 34.31, kun hienon syöttelyn jälkeen Aaltonen tulitti kiekon ylänurkkaan. Kolmannessa erässä Aaltonen sooloili mahtavasti 3-1-maalin, ja Corey Elkins teki tyhjiin loppunumerot 4-1.

IFK:n maalilla Niklas Bäckström torjui 12 kertaa.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste

IFK pelaa seuraavan kerran perjantaina Jyväskylässä ja Nordiksella skulataan taas lauantaina, kun vieraaksi tulee KalPa. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

HIFK Twitterissä

Joe on palannut Stadiin! Täältä haastatteluun: hifk.fi/uutiset/joe-fi… #HIFK #Liiga pic.twitter.com/vMg4G87BzI
Juhani Tyrväinen on pelikunnossa ensi viikolla kun CHL starttaa! Liput 1.9. kotimatsiin täältä:… twitter.com/i/web/status/8…
IFK:lle toinen sija Tampere Cupista. Tässä finaalin matsiraportti ja miutama kuva by @r1kuexposures hifk.fi/uutiset/ifklle… #HIFK
Tappara tyhjään maaliin 4-1. #HIFK