Seuraava kotiottelu:

HIFK – TPS

Perjantaina 31.03
klo. 18:30

VIP-palvelut

vippalvelut

Royal Club


”Jääkiekko on suomalaisten ja erityisesti pääkaupunkiseudun yrityspäättäjien kiistaton ykköslaji. Royal Club on erinomainen paikka tuoda asiakkaita hyvän ruoan ja rauhallisen ympäristön ääreen, kuitenkin osaksi vauhdikasta viihdettä Helsingin ydinkeskustassa. Royal on mukava ja helppo paikka tuoda sidosryhmiä viihtymään jääkiekon parissa sekä keskustelemaan ajankohtaisista hankkeista.”
Pasi Mäenpää, Elisa Oyj


Petoluolan loistava helmi - Tilaa tästä!

IFK:n klubien lippulaiva on 120 asiakaspaikan viihtyisä Royal Club. Royalia voi hyvällä syyllä kutsua tasavallan parhaaksi jääkiekkoravintolaksi. Royal Club on paikka, jonne yritykset voivat tuoda vaativimmatkin asiakkaansa viettämään täydellistä jääkiekkoiltaa.

Royal Clubin oma sisäänkäynti sijaitsee Helsingin Jäähallin lipunmyynnin vieressä. Klubihenkilökuntamme on vastaanottamassa vieraita jo 1,5 tuntia ennen pelin alkamista.

Viihtyisissä tiloissa odottaa upea ja monipuolinen illallinen alkupala- ja lämminruokapöytineen. Alku- ja pääruoat ovat tarjolla ennen peliä ja ensimmäisellä erätauolla päästään jälkiruoan makuun. Kokkimme on jokaisessa pelissä paikalla vastaamassa gourmet-luomuksistaan. Rauhallisessa tunnelmassa voi siis jatkaa päivän neuvotteluja otteluun valmistautumisen ohella ja illan isäntä voi keskittyä täysin seurusteluun vieraittensa kanssa - tarjolla on täyden palvelun VIP-ilta!

Nordiksen parhaat katsomopaikat ja jälkipelit
Royal Clubilaisille on varattu katsomopaikat A-katsomosta. Kun päätössummeri soi, Royal Clubilla voi jatkaa ottelun analysoimista, sillä ilta jatkuu vielä 1,5 tunnin ajan pelin jälkeen. Huomioithan, että pudotuspelit muuttavat Royal Clubin aukioloa. Lisätietoja saat tämän sivun kohdasta FAKTAA / Aukiolo (pudotuspelit).

Uutuutena teemaillat
Royalissa järjestetään kiekkokauden aikana erilaisia teemailtoja, kuten Family Fun ja Kokkikoulu. Illat tarjoavat huippujääkiekon lisäksi mielenkiintoista, tietyn teeman ympärille rakennettua ohjelmaa. Tiedotamme kauden teemailtojen sisällöistä, aikatauluista ja hinnoista VIP-palvelut-sivustolla kauden aikana.

FAKTAA:
Asiakaspaikkoja:
120
Royal Club -paketti: Sisältää ottelulipun A-katsomosta, buffet-illallisen ja Royal Clubin VIP-palvelut.
Aukiolo (runkosarja): Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä ja ottelun ajan. Royal Club on pelin jälkeen avoinna 1,5 tuntia, josta juomatarjoilua on tunnin ajan.
Aukiolo (pudotuspelit): Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä ja ottelun ajan. Royal Club on pelin jälkeen avoinna 1,5 tuntia, josta juomatarjoilua on tunnin ajan. Mikäli pelissä pelataan jatkoeriä, Royal Club on auki ylimääräisten jatkoerien ja erätaukojen ajan. Ylimääräiset erätauot ja jatkoerät kuitenkin vähentävät klubin pelin jälkeistä aukioloaikaa
Tarjoilut: Buffet-illallinen, johon kuuluvat alkupala-, pääruoka- ja jälkiruokapöydät. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: Ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi. Alku- ja pääruoka ovat tarjolla klubin avautuessa ja jälkiruokapöytä katetaan 1. erätauolle. Klubilla on A-oikeudet. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

HINNAT RUNKOSARJASSA:
Kausipaikka Royal Clubille: 3900,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen kausikorttipaikan A-katsomosta, buffet-illallisen ja Royal Clubin VIP-palvelut. Juomat veloitetaan erikseen kiekkoillan päätteeksi.

Ottelukohtainen Royal Clubin VIP-paikka 180,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun A-katsomosta, buffet-illallisen ja Royal Clubin VIP-palvelut. Royal Clubin kausiasiakkaiden vieraille ottelukohtainen hinta 160,00 EUR (+alv) / henkilö. Juomat veloitetaan erikseen kiekkoillan päätteeksi.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

HINNAT PUDOTUSPELEISSÄ (1. kierros ja puolivälierät):
Ottelukohtainen Royal Clubin VIP-paikka 180,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun A-katsomosta, buffet-illallisen ja Royal Clubin VIP-palvelut. Juomat veloitetaan erikseen kiekkoillan päätteeksi.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin pudotuspelien jatkokierroksilla.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT

Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Muutokset Royal Clubin tilauksiin voi tehdä veloituksetta viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % Royal Club -pakettien arvosta / peruutettu paikka.

HIFK Twitterissä

Ei pöllömpi maanantai-ilta Nordiksella! Tässä matsiraportti ja kuvat pelistä: hifk.fi/uutiset/dana-b… #HIFK #bulilla #Stadi
Lipunmyynti perjantaina pelattavaan 6. neljännesfinaaliin on käynnissä: hifk.fi/uutiset/lipunm… #HIFK #bulilla #Nordis
STADI 3 - 2 TURKU pic.twitter.com/eV4mXSgYy9
MAALI! Corey Elkins ampuu byyrin ajassa 92.12 ja IFK voittaa! #HIFK #liiga #bulilla
Toinen jatkoerä käynnissä. #HIFK #liiga #bulilla