VIP-palvelut

vippalvelut

Royal Club


”Jääkiekko on suomalaisten ja erityisesti pääkaupunkiseudun yrityspäättäjien kiistaton ykköslaji. Royal Club on erinomainen paikka tuoda asiakkaita hyvän ruoan ja rauhallisen ympäristön ääreen, kuitenkin osaksi vauhdikasta viihdettä Helsingin ydinkeskustassa. Royal on mukava ja helppo paikka tuoda sidosryhmiä viihtymään jääkiekon parissa sekä keskustelemaan ajankohtaisista hankkeista.”
Pasi Mäenpää, Elisa Oyj


Petoluolan loistava helmi

IFK:n klubien lippulaiva on 120 asiakaspaikan viihtyisä Royal Club. Royalia voi hyvällä syyllä kutsua tasavallan parhaaksi jääkiekkoravintolaksi. Royal Club on paikka, jonne yritykset voivat tuoda vaativimmatkin asiakkaansa viettämään täydellistä jääkiekkoiltaa.

Royal Clubin oma sisäänkäynti sijaitsee Helsingin Jäähallin lipunmyynnin vieressä. Klubihenkilökuntamme on siellä vastaanottamassa vieraita jo 1,5 tuntia ennen pelin alkamista.

Viihtyisissä tiloissa odottaa upea ja monipuolinen illallinen alkupala- ja lämminruokapöytineen. Alku- ja pääruoat ovat tarjolla ennen peliä. Rauhallisessa tunnelmassa voi jatkaa päivän neuvotteluja otteluun valmistautumisen ohella.

Ensimmäisellä erätauolla katetaan jälkiruokapöytä ja kokkimme on aina paikalla vastaamassa gourmet-luomuksistaan. Seurueen isäntä voi täysin keskittyä seurusteluun vieraittensa kanssa, sillä tarjolla on täyden palvelun VIP-ilta.

Petoluolan parhaat katsomopaikat
Royal Clubilaisille on varattu katsomopaikat A-katsomosta ja klubilla on kolme jättiscreeniä, joilta näet erätaukohaastattelut. 

...ja parhaat jälkipelit
Kun päätössummeri soi, voi Royal Clubilla jatkaa ottelun analysoimista, sillä ilta jatkuu vielä 1,5 tunnin ajan pelin jälkeen.

FAKTAA:
Asiakaspaikkoja:
120
Royal Club -paketti: Sisältää ottelulipun A-katsomosta ja buffet-illallisen.
Aukiolo: Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä ja molempien erätaukojen ajan. Ottelun aikana suljettu. Tarjoilu jatkuu tunnin pelin jälkeen.
Tarjoilut: Buffet-illallinen, johon kuuluvat alkupala-, pääruoka- ja jälkiruokapöydät. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: Ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi. Alku- ja pääruoka ovat tarjolla klubin avautuessa ja jälkiruokapöytä katetaan 1. erätauolle.

HINNAT RUNKOSARJASSA:
Kausipaikka Royal Clubille: 5045,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen kausikorttipaikan A-katsomosta ja Royal Clubin VIP-palvelut.
Ottelukohtainen Royal Clubin VIP-paikka 230,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun A-katsomosta ja Royal Clubin VIP-palvelut. Royal Clubin kausiasiakkaiden vieraille ottelukohtainen hinta 200,00 EUR (+alv) / henkilö.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT

Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Muutokset Royal Club -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % Royal Club -pakettien arvosta / peruutettu paikka.

HIFK Twitterissä

Roope Hintz: Jos täällä pärjää, niin varmasti pärjää muuallakin - Haastattelu hifk.fi/uutiset/roope-… #hifk #Liiga pic.twitter.com/JphGGRfPcx
Tiedote: Hyökkääjä Roope Hintz siirtyy IFK:hon hifk.fi/uutiset/tiedot… #hifk #Liiga pic.twitter.com/2wfMj66SUS
Bulit tsempit @HIFKedustus #StadinDerby'yn . Me ollaan messissä! #hifk
Kollien Christian Heljanko ja Sami Tavernier U18-kisoissa. hifk.fi/uutiset/kollei… #hifk #kollit #u18 #pikkuleijonat
RT @Kamraatit Jakso 26, vieraana Tom Nybondas. goo.gl/4FnYxa Jos yhden kuuntelet, niin kuuntele tämä #Kamraatit #HIFK #liiga