VIP-palvelut

vippalvelut

Petoklubi by Samsung


”Petoklubi on helppo ja toimiva, kun eri ihmiset yrityksestä käyttävät palvelua. Klubilla on hyvät ruoat ja juomat, siellä voi pitää hauskaa ja siihen voi aina luottaa. Lippu Petoklubille on helppo ja hyvä tapa palkita henkilökuntaa. Kausikortit ovatkin hyvin käytettyjä, koska halukkaita peliin tulijoita on aina. Meillä on töissä myös muualta Helsinkiin muuttaneita, joten toisille vierasjoukkueen pelin näkeminen on tärkeätä.”
Niko Sandström, Gigantti

Petoluolan sydämessä
IFK:n petoklubi on rento tapaamispaikka kotiotteluiltoina. 400 asiakaspaikan klubi on täynnä maukkaasta buffet-tarjoilusta ja kiekkotunnelmasta nauttivia asiakkaitamme. Klubi avaa ovensa tuntia ennen ottelun alkua ja on auki erätauoilla. Ottelun ollessa käynnissä klubi on suljettu. Jälkipelejä varten klubi on auki arkipeleissä (su-to) puoli tuntia ja viikonloppuisin (pe-la) tunnin ajan päätössummerista. Perjantain ja lauantain peleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Arkipeleissä ei ole juomatarjoilua pelin jälkeen.

Ohjelmaa, vierailijoita, arvontoja
Petoklubilla kuulet joukkueen viimeiset kuulumiset ennen ottelua. Klubille kutsutaan myös mielenkiintoisia haastatteluvieraita kommentoimaan jääkiekkomaailman tapahtumia. Asiakkaat voivat ottaa osaa arvontoihin äänestämällä joukkueen parasta pelaajaa tai veikata Päivän Skabassa mm. illan ensimmäisen maalin tekijää.

Liity Petoklubin jäseneksi!
Petoklubi on kasvattanut suosiotaan siinä määrin, että voimme tarjota ottelukohtaisia klubipaikkoja vain rajoitetusti. Varaa paikkasi ajoissa!

FAKTAA:
Asiakaspaikkoja: 
400
Petoklubi-paketti: Sisältää ottelulipun C-katsomosta ja buffet-ruokailun.
Aukiolo: Arkipelipäivinä (su-to) avoinna tunnin ennen peliä, erätauoilla ja puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantai- ja lauantaipeleissä avoinna tunnin ennen peliä, erätauoilla ja tunnin pelin jälkeen. 
Tarjoilut: Lämmin ruoka, salaatti, olut, siideri, virvokkeet, kahvi ja makea jälkipala. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: Ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi. Buffet-tarjoilu tarjoillaan ennen ottelua ja makea välipala 1. erätauolla. Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei tarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilua 30 minuutin ajan ottelun päättymisestä. 

HINNAT RUNKOSARJASSA:
Ottelukohtainen Petoklubi-paketti 140,00 EUR (+alv) / henkilö
, sisältäen ottelulipun C-katsomosta ja Petoklubin VIP-palvelut. Ottelukohtainen Petoklubi-paketti Petoklubin kausiasiakkaan vieraille 120,00 EUR (+alv) / henkilö.
Kausikohtainen Petoklubi-paikka 2550,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen kausikorttipaikan C-katsomosta ja Petoklubin VIP-palvelut.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: 
Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Muutokset Petoklubi-tilauksiin voi tehdä veloituksetta viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % Petoklubi-paketin arvosta / peruutettu paikka.

HIFK Twitterissä

IFK palasi voittojen tielle Lahdessa. Tsekkaa otteluraportti ja huippuhetket hifk.fi/uutiset/ifk-pa… #hifk #Liiga
MAALI. Thomas Nykopp iskee IFK 2-2-tasoituksen ajassa 53.13. #hifk
Kolmas erä käynnissä. #hifk #liiga
Kaksi erää takana. Pelicansin 2-1-johdossa toiselle erätauolle. #hifk #liiga