SKULATAAN STADILLE

VIP-palvelut

vippalvelut

Petoklubi by Samsung


”Petoklubi on helppo ja toimiva, kun eri ihmiset yrityksestä käyttävät palvelua. Klubilla on hyvät ruoat ja juomat, siellä voi pitää hauskaa ja siihen voi aina luottaa. Lippu Petoklubille on helppo ja hyvä tapa palkita henkilökuntaa. Kausikortit ovatkin hyvin käytettyjä, koska halukkaita peliin tulijoita on aina. Meillä on töissä myös muualta Helsinkiin muuttaneita, joten toisille vierasjoukkueen pelin näkeminen on tärkeätä.”
Niko Sandström, Gigantti

Petoluolan sydämessä
Petoklubi on rento tapaamispaikka kotiotteluiltoina. 400 asiakaspaikan klubi on täynnä maukkaasta buffet-tarjoilusta ja hyvästä kiekkotunnelmasta nauttivia asiakkaitamme. Klubi avaa ovensa tuntia ennen ottelun alkua ja on auki pelin aikana. Jälkipelejä varten klubi on auki arkipeleissä (su-to) puoli tuntia ja viikonloppuisin (pe-la) tunnin ajan päätössummerista. Perjantain ja lauantain peleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Arkipeleissä ei ole juomatarjoilua pelin jälkeen. 

Ohjelmaa, vierailijoita, arvontoja
Petoklubilla kuulet joukkueen viimeiset kuulumiset ennen ottelua. Klubilla käy myös mielenkiintoisia vieraita haastateltavana ja asiantuntijoita kommentoimassa jääkiekkomaailman tapahtumia. Asiakkaat voivat ottaa osaa arvontoihin äänestämällä joukkueen parasta pelaajaa tai veikata Päivän Skabassa mm. illan ensimmäisen maalin tekijää.

Liity Petoklubin jäseneksi!
Petoklubi on kasvattanut suosiotaan siinä määrin, että voimme tarjota ottelukohtaisia klubipaikkoja vain rajoitetusti. Varaa paikkasi ajoissa!

FAKTAA:
Asiakaspaikkoja: 
400
Petoklubi-paketti: Sisältää ottelulipun C-katsomosta, buffet-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut.
Aukiolo: Petoklubi aukeaa tunnin ennen peliä ja on avoinna myös pelin aikana. Petoklubi on arkiotteluissa (su-to) auki pelin jälkeen 30 minuutin ajan, mutta klubilla ei ole juomatarjoiluja. Viikonloppumatseissa (pe-la) Petoklubi on auki tunnin ajan, josta 30 minuuttia on juomatarjoilua.
Tarjoilut: Lämmin ruoka, salaatti, leipävalikoima ja makea välipala. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: Ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi. Buffet-tarjoilu tarjolla ennen ottelua ja makea välipala 1. erätauolla. Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei tarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilua 30 minuutin ajan ottelun päättymisestä. Alkoholittomat juomat sisältyvät Petoklubin VIP-paketin hintaan, mutta alkoholilliset juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

HINNAT RUNKOSARJASSA:
Kausipaikka Petoklubille: 2020,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen kausikorttipaikan C-katsomosta, buffet-ruokailun, alkoholittomat juomat ja Petoklubin VIP-palvelut. Alkoholilliset juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Ottelukohtainen Petoklubi-paketti 99,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun C-katsomosta, buffet-ruokailun, alkoholittomat juomat ja Petoklubin VIP-palvelut. Alkoholilliset juomat ravintoloitsija veloitaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: 
Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Muutokset Petoklubi-tilauksiin voi tehdä veloituksetta viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % Petoklubi-paketin arvosta / peruutettu paikka.

HIFK Twitterissä

HIFK on messissä Taiteiden yössä. Tule skrivaamaan nimesi Stadin siisteimpään graffitiin: hifk.fi/uutiset/ifk-me… #HIFK #Stadi #Liiga #CHLfi
Corey Elkins: Sveitsiläisseurat ovat tulleet tutuiksi hifk.fi/uutiset/corey-… #HIFK #CHLfi pic.twitter.com/r9NghZyWmz
CHL-kausi starttaa IFK:n osalta perjantaina vieraskaukalossa. Tässä infoa tulevasta vastustajasta: hifk.fi/uutiset/chl-pe… #HIFK #CHLfi
Bulit onnittelut 75-vuotissyntymäpäivänä kiekkolegenda Lalli Partiselle! #HIFK #Kamrat
7 päivää kauden alkuun - tsekkaa Antti Törmäsen haastattelu: hifk.fi/uutiset/7-paei… #HIFK #CHLfi #Liiga pic.twitter.com/QVvqt0cXdB