VIP-palvelut

vippalvelut

Mario’s Club


”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Mario’s Clubiin. Ruoka on ollut todella maittavaa. Mario’s Clubin henkilökunnalla on tehtäväänsä oikea asenne ja he ovat olleet merkittävässä roolissa klubin rennon ja mukavan tunnelman aikaansaamisessa. Tilana Mario’s Clubin ilme ja sisustus ovat oikein onnistuneet, ne ovat tyylikkäät ja viihtyisät.”
Markku Kiesi, Suomen Kaukokiito Oy

Viihtyisä italialaishenkinen klubi

Mario’s Clubilaisena sinä ja seurueesi pääsette viettämään iltaa tunnelmallisessa klubissamme huippujääkiekon sekä illallisen parissa. Mario’s Club -paketti sisältää kolmen ruokalajin illallisen sekä tietenkin ottelulipun hyviltä paikoilta, E-katsomosta. 

Klubille tullessanne klubihenkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleeksi ja ohjaa teidät seurueellenne varattuun pöytäänne. Ennen pelin alkua tarjoiltava italialaishenkinen illallismenu tarjoillaan pöytään ja klubilla on A-oikeudet. Juomatarjoilun ravintoloitsijamme laskuttaa isännältä / emännältä pelin jälkeen.

Mario’s Club on avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, normaalin otteluajan puitteissa erätauoilla ja tunnin pelin jälkeen. Pelin aikana klubi on suljettu. Alku- ja pääruoka tarjoillaan ennen peliä ja jälkiruoka ensimmäisellä erätauolla. Pelin jälkeen juomatarjoilu jatkuu 30 minuutin ajan ja klubi on avoinna tunnin ajan.

Mario's Clubin menu päivitetään syyskuun 2014 alussa nettisivuillemme.

FAKTAA:
Asiakaspaikkoja: 70
Mario's Club -paketti: Sisältää ottelulipun E-katsomosta ja kolmen ruokalajin illallisen.
Aukiolo: Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, erätauoilla ja tunnin pelin jälkeen. Pelin aikana klubi on suljettu. Tarjoilu jatkuu 30 minuuttia pelin jälkeen ja ravintola sulkeutuu tunnin kuluttua ottelun päättymisestä.
Tarjoilut: Kolmen ruokalajin illallinen. Alku- ja pääruoka tarjoillaan ennen ottelua, jälkiruoka 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: Ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi. Klubilla on A-oikeudet. 

HINNAT RUNKOSARJASSA:
Ottelukohtainen Mario's Club -paikka 125,00 EUR (+alv) / henkilö
, sisältäen illallisen ja ottelulipun E-katsomosta. Ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilut erikseen kiekkoillan päätteeksi.
Kausikohtainen Mario's Club -paikka 3090,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen kausikorttipaikan E-katsomoon ja illallisen. ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilut erikseen jokaisen kiekkoillan päätteeksi.

Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:
Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Muutokset Mario's Club -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % Mario's Club -paketin arvosta / peruutettu paikka.

Uutiset ja Otteluraportit

Uutisarkisto »

HIFK Twitterissä

RT @KalaPaketti huomenna @HIFKHockey ja teemana 3pojoo! #chlfi
Liigapelien flabat myynnissä lauantaista alkaen. #hifk #liiga hifk.fi/uutiset/irtoli…
RT @talnit8 Vihdoin hankittu liput @HIFKHockey CHL-peleihin! Nordis kutsuu kahdesti vielä ennen kesäloman loppua! pic.twitter.com/2jjtA8hONs