VIP-Palvelut

vippalvelut

Lobby VIP


”Tarvitsimme yksityisen tilan, jossa on mahdollista pitää ensin virallista asiaosiota. Tila soveltuu mielestäni hyvin tällaisen tilaisuuden pitämiseen. Kun siihen yhdistetään vielä hyvä ruoka, juoma, iloinen palvelu, jääkiekko-ottelu ja asiantuntijavieraat, saadaan aikaan tilaisuus, jossa monet erityyppisetkin asiakkaat viihtyvät. Isännän näkökulmasta tila on sopivan kokoinen siihen että porukka pysyy koko ajan ”hanskassa”. Tämä helpottaa pitämään huolta siitä että kaikki vieraat huomioidaan ja kaikki viihtyvät.”
Henrik Johansson, Network Services Finland Oy


Vieraittesi parhaaksi

Lobby VIP on viihtyisä illanviettopaikka, joka tarjoaa laadukasta palvelua kiekkoiltaanne. Maukas buffet-ruoka ja maistuvat juomat takaavat viihtyvyyden tunnelmallisessa klubissa. Tilan voi myös vuokrata oman seurueen käytöön - olethan tästä yhteyksissä IFK:n toimistoon.

Kiekkomakeaa mahan täydeltä
Lobby VIP avaa ovensa tuntia ennen ottelun alkamista. Lobby VIPissä on oma sisäänkäynti sekä vaatesäilytys. Buffet-ruokailu on katettu ennen ottelun alkua ja ensimmäisellä erätauolla on tarjolla jälkiruoka.

Tunnelma huipussaan klubilla ja katsomossa
Lobby VIP vieraille on varattu otteluliput D-katsomosta, jonne klubihenkilökuntamme opastavat teidät klubitiloista. Pelin päätyttyä voitte palata Lobby VIPiin ja jatkaa rauhassa matkaa omasta uloskäynnistä vieraidenne kanssa.

FAKTAA:
Asiakaspaikkoja: 
50
Lobby VIP -paketti: Sisältää ottelulipun D-katsomosta, buffet-ruokailun ja juomatarjoilun.
Aukiolo: Arkiottelupäivinä (su-to) avoinna 1 tuntia ennen peliä, erätauoilla sekä puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantai- ja lauantaipeleissä avoinna 1 tuntia ennen peliä, erätauoilla ja tunnin ottelun jälkeen.
Tarjoilut: Buffet-ruokailu, sisältäen lämpimän ruoan, salaatin, leivät ja levitteen, on tarjolla ennen ottelun alkua ja jälkiruoka tarjoillaan 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: Ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi. Juomatarjoiluihin kuuluvat virvokkeet, olut ja siideri. Arkipelien jälkeen Lobby VIPissä ei ole juomatarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuutin ajan pelin päättymisestä.

HINNAT RUNKOSARJASSA:
Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 120,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun ja klubipalvelut. Blues-, Jokerit-, Kärpät- ja TPS-otteluissa Lobby VIP -paketin hinta 130,00 EUR (+alv) / henkilö. / ottelu.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: 
Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Muutokset Lobby VIP -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % Lobby VIP -paketin arvosta / peruutettu paikka.

HIFK Twitterissä

Luttinen: Tässä ei ole mitään oikotietä #hifk #liiga #hifktv hifk.fi/hifk-tv?video=…
Kimmo Kuhta IFK:n juniorivalmennukseen. #välkommen#kamrat hifk.fi/uutiset/kimmo-…