VIP-palvelut

vippalvelut

Lobby VIP


”Tarvitsimme yksityisen tilan, jossa on mahdollista pitää ensin virallista asiaosiota. Tila soveltuu mielestäni hyvin tällaisen tilaisuuden pitämiseen. Kun siihen yhdistetään vielä hyvä ruoka, juoma, iloinen palvelu, jääkiekko-ottelu ja asiantuntijavieraat, saadaan aikaan tilaisuus, jossa monet erityyppisetkin asiakkaat viihtyvät. Isännän näkökulmasta tila on sopivan kokoinen siihen, että porukka pysyy koko ajan ”hanskassa”. Tämä auttaa pitämään huolta siitä, että kaikki vieraat huomioidaan ja kaikki viihtyvät.” 
Henrik Johansson, Network Services Finland Oy

Kulissien takana

Lobby VIP on viihtyisä illanviettopaikka, joka tarjoaa laadukasta palvelua kiekkoiltaanne. Tasokas buffet-ruoka ja maistuvat juomat takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla. Kauden 2014–2015 uutuutena Lobby VIPin vierailla on mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse, kuten tutustumaan IFK:n liigajoukkueen pukukoppiin. Lobby VIPiä vuokrataan ryhmille yksityiskäyttöön, minimihenkilömäärä 20.

Kiekkomakeaa mahan täydeltä
Lobby VIP aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamista. Lobby VIPissä on oma sisäänkäynti sekä vaatesäilytys. Buffet-ruokailu on katettu ennen ottelun alkua ja ensimmäisellä erätauolla on tarjolla makea välipala.

Ennen ottelun alkua ryhmä pääsee tutustumaan IFK:n liigajoukkueen pukukoppiin sekä tapaamaan IFK:n valmennuksen edustajaa. Erätauolla Lobby VIPissä vierailee myös IFK:n liigapelaaja kertomassa joukkueen kuulumiset.

Tunnelma huipussaan klubilla ja katsomossa
Lobby VIP -vieraille on varattu otteluliput D-katsomosta, jonne klubihenkilökuntamme opastaa teidät klubitiloista. Pelin päätyttyä voitte palata Lobby VIPiin ja jatkaa rauhassa matkaa omasta uloskäynnistä vieraidenne kanssa.

FAKTAA:
Asiakaspaikkoja: 50
Lobby VIP -paketti: Sisältää ottelulipun D-katsomosta ja buffet-ruokailun.
Aukiolo: Arkiottelupäivinä (su-to) avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, erätauoilla sekä puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantai- ja lauantaipeleissä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, erätauoilla ja tunnin ottelun jälkeen. 
Tarjoilut: Buffet-ruokailu, sisältäen lämpimän ruoan, salaatin, leivät ja levitteen, on tarjolla ennen ottelun alkua ja jälkiruoka tarjoillaan 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi. Juomavalikoimaan kuuluvat virvokkeet, olut ja siideri. Arkipelien jälkeen Lobby VIPissä ei ole juomatarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuutin ajan pelin päättymisestä.

HINTA RUNKOSARJASSA:
Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 130,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun ja klubipalvelut. Blues-, Kärpät- ja TPS-otteluissa Lobby VIP -paketin hinta 140,00 EUR (+alv) / henkilö. / ottelu.

HINTA PUDOTUSPELEISSÄ:
Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 130,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun ja klubipalvelut. Blues-, Kärpät- ja TPS-otteluissa Lobby VIP -paketin hinta 140,00 EUR (+alv) / henkilö. / ottelu.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: 
Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Muutokset Lobby VIP -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % Lobby VIP -paketin hinnasta / peruutettu paikka.

HIFK Twitterissä

Matsiraportti ja maalikooste. hifk.fi/uutiset/ifklle… #hifk #liiga
STADI 3 - 2 TURKU
Varsinainen peliaika päättyy lukemiin 2-2. Edessä jatkoaika. #hifk #Liiga
Tomas Zaborsky jatkaa IFK:ssa kaudella 2015-2016. hifk.fi/uutiset/tomas-… #hifk #zaborsky #liiga
Kaksi erää pelattu. 2-2. #hifk #Liiga