VIP-palvelut

vippalvelut

Aitiot


”Meillä on pitkät perinteet pitää aitiota IFK:n peleissä ja vaalimme sitä jatkossakin. Aitioon on helppo tuoda asiakkaita ja yhteistyökumppaneita hyvän urheilun pariin. Aitiopalvelu on ystävällistä, yksilöllistä ja peliä ennen tai erätauolla on hienoa nauttia herkullisista ruokaa omassa rauhassa.”
Mervi Metz, Lemminkäinen Oyj

​Privaatti sviitti

19 aitiota. Aitiot 10 - 26 katsojalle. Kiekkoelämyksiä vailla vertaa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Stadin parasta kiekkoa. Tarjoilutoiveesi toteuttaa Restel Tapahtumaravintoloiden tasokas tilauspalvelu. Aitiot käytettävissä 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunnin pelin jälkeen.

Mukavasti Petoluolan mainiossa aitiossa
Perinteikäs Petoluola, se ainoa oikea Helsingin Jäähalli, tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata IFK:n kiihkeitä otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi - huippupaikoilta.

Aitiot ovat nyt huippukunnossa. Viisi aitiota kymmenelle ja 13 aitiota maksimissaan 15 katsojalle. Kaikista aitioista on hyvä näkyvyys kaukaloon. Aitioissa on myös mainiot tilat yhdessäoloon ja vaikkapa neuvonpitoon, sillä aitioihin pääsee 1,5 tuntia ennen ottelun alkua, tarvittaessa aikaisemminkin. Voit varata aition joko koko kaudeksi tai valitsemiisi otteluihin. Joihinkin otteluihin on vuokrattavana myös keskiviivan kohdalla oleva komea kaupunginaitio, johon mahtuu mukavasti 26 henkilöä.

Palvelua omien toiveiden mukaan
Kun vuokraat aition, voit itse päättää, millaista tarjoilua sinne tilaat. Restel Tapahtumaravintoloiden tilauspalvelun kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Olethan tarjoilujen suhteen yhteydessä Restelin tilauspalveluun, puh. (09) 733 5858 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Tilauspalvelu palvee arkisin klo 10.00 - 14.00. 
Tutustu aitiotarjoiluihin tästä.

Petoluola kutsuu!
Petoluolan aitioissa on vieraillut pelkästään tyytyväistä väkeä. Hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

FAKTAA:
19 aitiota:
10 hengen aitiot (5 kpl)
15 hengen aitiot (13 kpl)
26 katsojan kaupunginaitio (1 kpl)
Aukiolo: Ottelupäivinä 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen. Tarvittaessa aitioon pääsee jo aiemminkin ilman erillisitä veloitusta.
Tarjoilut: Tarjoilut tilataan Restel Tapahtumaravintoloiden tilauspalvelulta. Tarjolla on vaihtoehtoja pikkusuolaisista filepihveihin. Erityisruokavaliot hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä. A-oikeudet. Klikkaa tilauspalveluun tästä.

HINNAT RUNKOSARJASSA: Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.
10 hengen aitio: 1100,00 EUR (+alv) / ottelu
15 hengen aitio: 1515,00 EUR (+alv) / ottelu
Kaupunginaitio 2900,00 EUR (+alv) / ottelu
Blues-, Kärpät- ja TPS-otteluissamme aitioiden hintaan lisätään ottelulisä 330,00 EUR. Ottelulisä ei koske kaupunginaitiota.

HINNAT PUDOTUSPELEISSÄ: Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.
10 hengen aitio: 1430,00 EUR (+alv) / ottelu
15 hengen aitio: 1845,00 EUR (+alv) / ottelu
Kaupunginaitio 2900,00 EUR (+alv) / ottelu

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:
Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen ottelua. 4-6 arkipäivää ennen ottelua tulevista peruutuksista veloitamme 50 % aition hinnasta ja tämän jälkeen täyden hinnan.

HIFK Twitterissä

Huomenna jatketaan taistelua pudotuspeliasetelmista. Sitä odotellessa, tässä matsiraportti ja maalit: hifk.fi/uutiset/ifk-pa… #hifk #Liiga
RT @Punainenpeto Imorgon vinner vi! Alla till #nordis. #kamrat #hifk
RT @Jumppa HYVÄ JÄTKÄT ! Huomenna sitten 3 pistettä lisää. #HIFK
RT @jennikoo88 Kiitos @HIFKHockey tärkeistä pisteistä! Luotto omiin löytyy ja huomenna kotona Turkulaisten kaatoon #hifk #liiga #stadionpunainen
RT @JaaHaa_ Jees, 3 pojon voitto kelpaa! #tack #HIFK #liiga