VIP-palvelut

vippalvelut

Aitiot


”Meillä on pitkät perinteet pitää aitiota IFK:n peleissä ja vaalimme sitä jatkossakin. Aitioon on helppo tuoda asiakkaita ja yhteistyökumppaneita hyvän urheilun pariin. Aitiopalvelu on ystävällistä, yksilöllistä ja peliä ennen tai erätauolla on hienoa nauttia herkullisista ruokaa omassa rauhassa.”
Mervi Metz, Lemminkäinen Oyj

​Privaatti sviitti - Tilaa tästä!

19 aitiota. Aitiot 10 - 25 katsojalle. Kiekkoelämyksiä vailla vertaa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Stadin parasta kiekkoa. Tarjoilutoiveesi toteuttaa Restel Tapahtumaravintoloiden tasokas tilauspalvelu. Aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunnin pelin jälkeen.

Mukavasti Petoluolan mainiossa aitiossa
Perinteikäs Petoluola, se ainoa oikea Helsingin Jäähalli, tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata IFK:n kiihkeitä otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi - huippupaikoilta.

Viisi aitiota kymmenelle ja 13 aitiota maksimissaan 15 katsojalle. Kaikista aitioista on hyvä näkyvyys kaukaloon. Aitioissa on myös tilaa yhdessäoloon ja neuvonpitoon ja aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen pelin alkua, tarvittaessa aikaisemminkin. Voit varata aition joko koko kaudeksi tai valitsemiisi otteluihin. Joihinkin otteluihin on vuokrattavana myös keskiviivan kohdalla oleva komea kaupunginaitio, jossa järjestät kokouksen tai asiakastilaisuuden Alvar Aallon suunnittelemissa puitteissa. Kaupunginaitioon mahtuu 25 henkilöä.

Palvelua omien toiveiden mukaan
Kun vuokraat aition, voit itse päättää, millaista tarjoilua sinne tilaat. Restel Ravintoloiden tilauspalvelun kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Olethan tarjoilujen suhteen yhteydessä Restelin tilauspalveluun, puh. (09) 733 5858 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Tilauspalvelu palvee arkisin klo 10.00 - 14.00.

Päivitämme kauden 2017 - 2018 aitiomenun tälle sivulle elokuun aikana.

Petoluola kutsuu!
Aitioiltaan sisällytät hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

FAKTAA:
19 aitiota:
Maks. 10 hengen aitiot (5 kpl)
Maks. 15 hengen aitiot (13 kpl)
25 katsojan kaupunginaitio (1 kpl)
Aukiolo: Ottelupäivinä 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen. Aitio on käytettävissä erikseen sovittaessa myös aiemminkin ilman erillistä veloitusta.
Tarjoilut: Tarjoilut tilataan Restel Tapahtumaravintoloiden tilauspalvelulta. Tarjolla on vaihtoehtoja pikkusuolaisista useamman ruokalajin menuihin. Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä. A-oikeudet. Tarjoilutilaukset aitioihin: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi / (09) 733 5858.

HINNAT RUNKOSARJAOTTELUISSA:

Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.
Maks. 10 hengen aitio: 1100,00 EUR (+alv) / ottelu
Maks. 15 hengen aitio: 1515,00 EUR (+alv) / ottelu
Kaupunginaitio (25 henkilöä) 2900,00 EUR (+alv) / ottelu

10-15 hengen aitioiden hintaan lisätään Tappara-, Kärpät- ja TPS-otteluissa ottelulisä 330 EUR / aitio.
Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:

Klikkaa tästä tai ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. (09) 4777 020 / office(at)hifk.fi.

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen ottelua. 4-6 arkipäivää ennen ottelua tulevista peruutuksista veloitamme 50 % aition hinnasta ja tämän jälkeen täyden hinnan.

HIFK Twitterissä

Joe on palannut Stadiin! Täältä haastatteluun: hifk.fi/uutiset/joe-fi… #HIFK #Liiga pic.twitter.com/vMg4G87BzI
Juhani Tyrväinen on pelikunnossa ensi viikolla kun CHL starttaa! Liput 1.9. kotimatsiin täältä:… twitter.com/i/web/status/8…
IFK:lle toinen sija Tampere Cupista. Tässä finaalin matsiraportti ja miutama kuva by @r1kuexposures hifk.fi/uutiset/ifklle… #HIFK
Tappara tyhjään maaliin 4-1. #HIFK