VIP-Palvelut

vippalvelut

HIFK:n playoff -kausikortit

HIFK:n Playoff-kausikortti sisältää kaikki joukkueen kotiottelut pudotuspeleissä. Olemme hinnoitelleet kortin 11 ottelun mukaan. Jos mestaruuteen tarvitaan yksi ottelu enemmän, viimeinen finaalipeli jälkilaskutetaan. Tilatessasi kausikortin tilaat siis kaikki kotiottelut pudotuspeleissä.

Kausikortti on HIFK-SIRUKORTTI, joka on käytössäsi monen kauden ajan runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Kortti aktivoidaan kullekin kaudelle maksusuorituksen saavuttua perille. Pientä lisämaksua vastaan voit tilata kausikorttisi myös irtolippupakettina. Voit tilata kausikorttisi myös mobiiliversiona, laittamalla rastin ruutuun tilauskaavakkeessa. Sovellus toimii Android-, iOS- ja Windows-älypuhelimissa.

Kausikortin jatkaminen playoffeihin 

Kausikorttilaisille on postitettu henkilökohtainen kirje playoffeista. Kun tilaat Playoff-korttisi, lähetämme sinulle laskun ja aktivoimme runkosarjan korttisi. Jos kausikorttisi toimitettiin irtolippuina, teemme Sinulle erillisen kortin, joka kattaa kaikki pudotuspeliottelut. Vahvistamalla kausikorttisi kirjeen ohjeitten mukaisesti varmistat samalla katsomopaikkasi ensi kaudelle. Runkosarjan paikat ovat varattuina vanhoille kausikorttilaisille sunnuntaihin 5.3.2017 asti.

MYYNTIAIKA on lyhyt, joten toivomme, että kausikorttilaiset vahvistaisivat paikkansa mahdollisimman pian kirjallisesti: faxilla, sähköpostilla tai nettitilauksena. Laskun postitamme heti tilauksen saatuamme ja se on samalla kuittaus tilauksen perille tulosta. 

Kortin tilaaminen / Uudet tilaajat

Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa uuden Playoff-kortin. Kaikki Playoff-kortit voi tilata ja ostaa vain HIFK:n toimistolta. Toimistomaksu (7 € / lasku) lisätään laskuun kausikorttien määrästä tai maksutavasta riippumatta. Uudet tilaajat voivat soittaa tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortit (at) hifk.fi. Voit myös lähettää yhteystietosi netissä olevalla tilauskaavakkeella (Palvelut/Kausikortin tilaus) ja laittaa paikkatoiveesi kohtaan Huomioitavaa.

Paikanvaihdoksia emme lyhyen myyntiajan puitteissa pysty suorittamaan. Playoffeissa irtoliput tulevat myyntiin lyhyellä varoitusajalla, riippuen ottelutuloksista. Hanki korttisi ajoissa, niin vältät jonottamisen sekä irtolippujen varaus- ja lunastusmaksut!

Kausikortin maksaminen

Voit maksaa korttisi laskulla tai voit myös suorittaa maksun toimistollamme pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit (Smartumin ja Edenredin setelit ja kortit, TYKY-online, ePassi, Superseteli, Wellness Wallet -kortti).

MAHDOLLISET HYVITYKSET

Vanhat kausikorttilaiset: Jos korttiin jää pelaamattomia pelejä, ne hyvitetään ensi kauden runkosarjan kausikortin hinnassa. Jos et voi hankkia ensi kauden korttia, pääset pelaamattomia pelejä vastaavaan määrään runkosarjan 2017–2018 ensimmäisiä otteluita. Ensi kauden korttivalinnasta ja mahdollisesta peruutuksesta on ilmoitettava HIFK:n toimistoon kirjallisesti määräaikaan mennessä. Hyvitystä ei makseta rahassa.

Uudet kortinhaltijat: Uudet tilaajat sitoutuvat ostamaan Playoff-kausikortin lisäksi myös kauden 2017–2018 runkosarjan kausikortin ja Playoff-kausikorttiin mahdollisesti jäävät pelaamattomat ottelut hyvitetään sen hinnassa. Runkosarjan kortin voi peruuttaa juhannukseen mennessä, mutta mahdollisia Playoff-kausikorttiin jääneitä pelaamattomia otteluita ei hyvitetä uusille kortinhaltijoille.

Säilytä kausikorttisi, jatkamme samoilla korteilla ensi kaudelle!

HIFK Twitterissä

Tässä Miro Heiskasen kommentit NHL-varauksen jälkeen: hifk.fi/uutiset/dallas… #nhlfi #nhldraft #HIFK
RT @NHL Miro Heiskanen is headed to the @DallasStars at No. 3. #NHLDraft pic.twitter.com/Iz9sNwg3o2
Dallas Stars varaa IFK:n Miro Heiskasen numerolla 3. Grattis!! #BULILLA #HIFK @HIFKHockeyU20