Kausikortit 2017-2018

vippalvelut

Kausikortit 2017-2018

IFK:N KAUSIKORTIT 2017 - 2018

Kausikortti on HIFK-SIRUKORTTI, joka on käytössäsi monen kauden ajan runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Kortti aktivoidaan kullekin kaudelle maksusuorituksen saavuttua perille. Pientä lisämaksua vastaan voit tilata kausikorttisi myös irtolippupakettina. Voit tilata kausikorttisi myös mobiiliversiona laittamalla rastin ruutuun tilauskaavakkeessa. Sovellus toimii Android-, iOS- ja Windows-älypuhelimissa.

CHL

Kausikorttiin kuuluu kolme (3) CHL:n alkulohkon kotiottelua. Otteluiden ajankohdat selviävät toukokuun puolivälissä. Seuraa tiedotusta IFK:n viestintäkanavissa.

TICKETMASTER PRO

HALLINNOI KAUSIKORTTITILAUSTASI KÄTEVÄSTI UUDEN TM PRO -PALVELUN AVULLA OSOITTEESSA HTTPS://HIFK.TMTICKETS.FI

Olemme uudistaneet palveluamme helpottamalla kausikorttien tilaamista ja maksamista. Uudella Ticketmaster Pro -sivustolla voit itse hallinnoida omaa tilaustasi ja valita mieluisesi maksutavan. Voit valita verkkopankkimaksun tai maksukortin lisäksi osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Palvelun löydät osoitteesta https://hifk.tmtickets.fi ja ohjeet palvelun käyttöön löydät täältä. Pyydämme käyttämään TmPro-palveluun kirjautuessa samaa sähköpostiosoitetta, jonka olette ilmoittaneet IFK:lle yhteystiedoksenne.

KAUSIKORTTIEN HINNAT JA MAKSUT
Runkosarjassa pelataan 30 kotiottelua. Verrattuna irtolippujen hintoihin säästät huomattavasti hankkiessasi kausikortin ja saat jopa seitsemän ilmaisottelua runkosarjan aikana. Fanikatsomoissa etu on vieläkin suurempi. Kausikortteihin sisältyy myös kolme CHL:n alkulohkon kotiottelua. Toimistomaksu (7,00 €) lisätään kaikkiin laskuihin kausikorttien määrästä tai maksutavasta riippumatta.

Voit maksaa korttisi laskulla tai voit myös suorittaa maksun toimistollamme pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla. Ticketmaster Pro -sivustolla voit valita myös osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit (Smartumin ja Edenredin setelit ja kortit, TYKY-online, ePassi, Superseteli, Wellness Wallet -kortti).

VANHAT KAUSIKORTIT 
Porrastettu postitus on meneillään kaikille, joilla oli kausikortti viime kauden runkosarjassa ja/tai pudotuspeleissä. Tavoitteena on, että kaikki saavat kirjeensä viimeistään 1.6.2017 mennessä. Entiset paikkanne ovat varattuina teille 16.6.2017 asti.
Voitte vahvistaa tilauksenne Ticketmaster Pro -palvelussa, kirjeen ohjeiden mukaisesti tai kotisivujemme tilauskaavakkeella.

PLAYOFF-HYVITYS
Kevään 2017 Playoff-korttiin jäi viisi (5) pelaamatonta ottelua, joiden arvo hyvitetään täysimääräisenä uusien korttien hinnoissa. Jos et voi tilata kausikorttia ensi kaudelle ja sinulla oli kausikortti myös runkosarjassa, olet oikeutettu kahden ottelun lippupakettiin runkosarjan kahteen ensimmäiseen kotiotteluun. Tästä on ilmoitettava kirjallisesti toimistoomme 16.6.2017 mennessä.

UUDET KAUSIKORTIT
Kaikki kausikortit myydään Ticketmaster Pro -palvelussa tai IFK:n toimistolta. Voit soittaa, tulla käymään tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortit (at) hifk.fi. Helpoimmin voit hoitaa asioinnin Ticketmaster Pro -palvelussa. Voit myös lähettää yhteystietosi näillä sivuilla olevalla tilauskaavakkeella tilauskaavakkeella ja laittaa paikkatoiveesi kohtaan “huomioitavaa”.

Kausikorttipaikkasi on varattuna Sinulle perjantaihin 16.6.2017 saakka.

KAUSIKORTIN KATOAMINEN
Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 15,00 euron toimitusmaksun.

PAIKANVAIHTO
Paikan vaihtamisesta ja uudesta sirukortista veloitamme 15,00 euron paikanvaihtomaksun.

KAUSIKORTTILAISTEN LISÄEDUT

ALENNUS FANITUOTTEISTA: Kausikorttia näyttämällä saat 15 prosentin alennuksen fanituotteistamme HIFK Shopin myymälässä ja hallin myyntipisteissä kotiotteluiden aikana – muutamia tuotteita lukuun ottamatta (mm. aidot pelipaidat).

PIZZERIA DENNIS: Saat 15 prosenttia alennusta ruokatilauksista kausikorttia näyttämällä.

INTERSPORT PUHOS: HIFK:n kausikorttilaiset saavat Intersport Puhoksesta 15 prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske tarjoustuotteita, palveluita, kuntolaitteita eikä polkupyöriä.

EUROPARKIN ETU P-CITY FORUMISSA: IFK:n RFID-kausikortilla saat 15 % alennuksen pysäköinnistä. Saat edun käyttöön ottamalla pysäköintilipun puomilta ajaessasi parkkin. Lähtiessäsi syötä maksuautomaattiin ensin pysäköintilippu ja sen jälkeen näytä IFK:n kausikorttia lähilukijan edessä. Pysäköintimaksun voit suorittaa käteisellä tai luottokortilla. Etu toimii vain maksuautomaateissa, joihin on kiinnitetty lähilukijan ohjetarra. Lisätietoja: www.europark.fi/p-forum-helsinki/

SUBWAY: Pasilan Aseman, Iso Roobertinkadun, Pitäjänmäen, Suutarilan ja Kauppakeskus Kaaren Subwaysta minkä tahansa subin (30 cm) ostajalle medium-kokoinen hanajuoma (0,4L) kaupan päälle. Edun arvo on 2,20 €. 

APOLLO LIVE CLUB: IFK:n kausikortilla ilmainen sisäänpääsy Apollo Live Clubille viikonloppuisin kahdelle (pl. erikoisillat). Norm. 10 € / henkilö.

A-JUNNUT: IFK:n A-juniorit, eli Kollit, pelaa kotiottelunsa Elisa Areenalla (harjoitushalli). Kausikortilla pääset runkosarjan peleihin ilmaiseksi.

HIFK Twitterissä

@kokkoismo @Sinebrychoff Koska viikonloppuna pannaan.
Kuusi tölkkiä. Kuusi tarinaa. Kaupoissa maanantaina! Hyvää viikonloppua. #HIFK #Liiga #KOFF pic.twitter.com/mjpCPtmLwH
Oy HIFK-Hockey Ab:n tilikausi voitollinen: hifk.fi/uutiset/oy-hif… #HIFK
RT @Kamraatit Tuu messiin Kamraatit groupiin CHL Prediction Gamessa. Mukaan tästä chlpredictions.com/?parrain=85qdf… #HIFK #kamraatit #CHLfi twitter.com/championshocke…
RT @championshockey It's a beautiful evening for... SIGNING UP TO OUR PREDICTION GAME! chlpredictions.com pic.twitter.com/Hnk2yIeehi