Seuraava kotiottelu:

HIFK – Jukurit

Perjantaina 22.09
klo. 18:30

Kausikortit 2017-2018

vippalvelut

Lisätietoja mobiilikausikortista

​Ota käyttöösi kätevä ja hyödyllinen mobiilitsetti!

Mobiilikausikortti toimii tavallisen kausikortin rinnalla. Pääset siis matsiin joko näyttämällä jäähallin sisäänkäynneillä tavallista kausikorttiasi tai mobiilikausikorttiasi. Kun jompi kumpi kausikorteista on luettu sisäänkäynnillä, ei toinen korteista enää toimi kyseisessä ottelussa.

Kortti on helposti ladattavissa ja on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmillä toimiviin puhelimiin.

Toimi näin:
Ostaessasi kausikortin saat elokuussa latauslinkin puhelimeesi. Linkki ohjaa sinut puhelimesi käyttöjärjestelmän perusteella oikeaan sovelluskauppaan. Ota aktivointikoodi talteen ja käytä sitä, kun avaat Lompakko-sovelluksen ensimmäisen kerran.
Lompakko-sovellus kysyy aluksi myös sähköpostiosoitettasi Palauta-toimintoa varten, jotta saat myöhemmin ladattua sovelluksen myös toiseen puhelimeen, jos puhelimesi vaihtuu, katoaa tai hajoaa tai jos puhelinnumerosi vaihtuu.
Lompakko-sovellus sisältää automaattisesti sinun kausikorttisi, sitä ei tarvitse erikseen ladata.
Sovellus sisältää viivakoodin, jota näyttämällä pääset sisään IFK:n otteluihin. Avaa kausikorttisovellus valmiiksi, kun saavut Nordikselle.

Huomioithan, että Lompakko-sovellusta ei tarvitse ladata uudelleen, jos sinulla on ollut tämä jo aiemmin käytössäsi. Uusi kausikortti asentuu sinulle automaattisesti.

Miksi käyttäisin mobiilikausikorttia?

  • Mobiilikausikortin avulla tsetti pysyy aina mukanasi
  • Kausikorttilaisten vuosittaiset edut näkyvät aina mobiilikausikortissa kootusti
  • Mobiilikausikortin avulla pääset myös hyödyntämään ottelukohtaisia etuja

Kortti on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiseen puhelimeen. Mobiilikortin voi ladata uudelleen, mikäli vaihdat puhelinta tai poistat sovelluksen.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä: kausikortit@hifk.fi

HIFK Twitterissä

120 tarinaa IFK:sta -juttusarjassa tällä kertaa aiheena Frank Neal: hifk.fi/uutiset/120-ta… #HIFK #120v
120 tarinaa IFK:sta - osa 7 kertoo Lalli Partisen saapumisesta Stadiin: hifk.fi/uutiset/120-ta… #HIFK #120v
IFK:n viralliset soittolistat nyt Spotifyssa! Kuuntele ja ihastu: open.spotify.com/user/hifkhockey #HIFK #Liiga #Spotify pic.twitter.com/du65dhtF4V
RT @Juhavalvio Tällä viikolla @RadioCitySuomi #ViikonStadilainen @HIFKHockey "C" @lennu37 . Kuuntele ma-pe n. 13:30, kuulet Lennun Top5-mestat Hgissä.