Kausikortit 2016-2017

vippalvelut

Ticketmaster Pro -palvelun ohjeet

​Mikäli olet saanut kirjeellä ohjeistuksen tmPro-palvelun käyttöön, voit hallinnoida kausikorttitilaustasi uudessa Ticketmaster Pro -palvelussa. Uuden palvelun osoite on https://hifk.tmtickets.fi. Hallinnoi omaa kausikorttitilaustasi kätevästi ja valitse haluamasi maksutapa.

1. Kirjaudu sisään 

Voit uusia paikkasi kirjautumalla kausikorttien lippukauppaan osoitteessa https://hifk.tmtickets.fi. Sen teet klikkaamallaa KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja jatka painamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN-painiketta.

Jos olet unohtanut salasanasi, niin klikkaa linkkiä Onko salasana unohtunut? ja kirjoita sen jälkeen sähköpostiosoitteesi.  Uusi salasana lähetetään sinulle muutaman minuutin sisällä siitä, kun olet painanut Hae salasana painiketta. 

Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta Ticketmasterin sivustolle, voit luoda sen tässä vaiheessa. KÄYTÄ SAMAA SÄHKÖPOSTIOSOITETTA, JONKA OLET ILMOITTANUT IFK:LLE YHTEYSTIEDOKSESI, NIIN JÄRJESTELMÄ TUNNISTAA SINUT.

2. Hyväksy paikat 
Kun kirjaudut sisään löydät sinulle lähetetyn viestin. Voit uusia kausikorttisi painamalla viestiruudussa olevaa linkkiä. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi. 

Seuraavalla sivulla on tietoa paikoistasi. Näet mitkä paikat on varattu sinulle ja paikkojen hinnan. Jatka ja hyväksy paikat painamalla LISÄÄ KORIIN.

3. Haluatko vaihtaa paikkoja?
Sen sijaan, että painaisit sinulle tarjotuista paikoista LISÄÄ KORIIN, niin valitset paikat klikattavasta pohjakartasta. Kartta löytyy alempana sivulla. Valitse paikka ja hinta. Jatka painamalla kartan alla olevaa LISÄÄ KORIIN painiketta. 

4. Siirry kassalle
Seuraavalla sivulla näet tarkempaa tietoa valituista paikoista. Tarkista tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE painiketta. 

5. Toimitustapa
Jos olet jo ennestään kausikorttilainen niin vanha kausikorttisi aktivoidaan maksun jälkeen automaattisesti ja se toimii uudella kaudella sellaisenaan.

Jos olet uusi kausikorttilainen niin kortit lähetetään sinulle postitse ennen kauden alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, niin siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA painiketta. 

6. Maksa kausikorttisi
Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla tai verkkomaksupainikkeella. Voit myös valita osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Jos maksat kortilla, niin kirjoita korttisi tiedot. Verkkomaksun valitset valikosta.  

7. Ehdot
Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Tämän teet ruksaamalla kohdan. Jos hyväksyt ehdot vahvistat tilauksen oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

8. Vahvistus
Kun maksu on hyväksytty on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.  

9. Toimitus
Jos sinulla on jo kausikortti, niin uusi kausi ladataan suoraan kortillesi. Jos olet uusi kausikorttiasiakas niin kausikorttisi toimitetaan sinulle sovittuun osoitteeseen ennen kauden alkua.

HIFK Twitterissä

Hine ja Juhis MM-leirille. Toivotetaan jätkille bulit tsemit @leijonat mitalijahtiin! #HIFK #bulillatwitter.com/i/web/status/8…
Kauden viimeinen Dana Brevinin matsiraportti. #HIFK hifk.fi/uutiset/dana-b…
JYP ratkaisee ajassa 60:45, 6-5 ja.
Ensimmäinen jatkoerä käyntiin pronssiottelussa JYP-IFK. #HIFK #Liiga
Roope Hintz pudotuspelien pistepörssin kärkipaikalle. Puustinen maalipörssin. #HIFK #Liiga #bulilla pic.twitter.com/3l6984J7wR