Miro Heiskanen Previous Next
bannerikuva

​Nimi: Miro Heiskanen
Pelinumero: 41
Syntymäaika: 18.7.1999
Syntymäpaikka: Espoo
Pituus: 183 cm
Paino: 80 kg
Pelipaikka: puolustaja
Kätisyys: L

Ura: HIFK:n oma kasvatti ja oman ikäluokkansa kirkkaimpia tähtiä koko maailmassa. Varattiin kesän varaustilaisuudessa Dallas Starsiin numerolla kolme. Murtautui heti ensimmäisellä kaudellaan 17-vuotiaana Liigaan ja oli tärkeä pelaaja HIFK:n alakerrassa. Valittiin myös alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuiden parhaaksi puolustajaksi.

Heiskanen säväytti jo toissa kaudella A-junioreissa
loistavilla tehopisteillä vasta 16-vuotiaana. Kauden päätteeksi hänet palkittiin nuorten SM-liigan vuoden tulokkaana. Tämän lisäksi Heiskanen kuului alle 18-vuotiaiden MM-kultaryhmään 2016.

Instagram: @miroheiskanen

Vahvuudet: Moderni puolustaja, joka luistelee äärimmäisen taitavasti ja kykenee ratkaisuihin kentän molemmissa päissä. Ei pelkää haasteita, josta osoituksena murtautuminen A-junioreihin ja liigarinkiin vasta 16-vuotiaana. Henkisesti vahva pelaaja, joka on kasvamassa huippupelaajaksi ja jonka tähtäin on NHL:ssä.

HIFK Twitterissä

@kokkoismo @Sinebrychoff Koska viikonloppuna pannaan.
Kuusi tölkkiä. Kuusi tarinaa. Kaupoissa maanantaina! Hyvää viikonloppua. #HIFK #Liiga #KOFF pic.twitter.com/mjpCPtmLwH
Oy HIFK-Hockey Ab:n tilikausi voitollinen: hifk.fi/uutiset/oy-hif… #HIFK
RT @Kamraatit Tuu messiin Kamraatit groupiin CHL Prediction Gamessa. Mukaan tästä chlpredictions.com/?parrain=85qdf… #HIFK #kamraatit #CHLfi twitter.com/championshocke…
RT @championshockey It's a beautiful evening for... SIGNING UP TO OUR PREDICTION GAME! chlpredictions.com pic.twitter.com/Hnk2yIeehi