Mika Partanen Previous Next
bannerikuva

Nimi: Mika Partanen
Pelinumero: 21
Syntymäaika: 18.10.1992
Syntymäpaikka: Helsinki
Pituus: 188 cm
Paino: 96 kg
Pelipaikka: hyökkääjä
Kätisyys: L

Ura: Mika Partanen on Porvoon Huntersin kasvatti, mutta siirtyi aikaisessa vaiheessa HIFK:n junioreihin. Partasen matka jatkui kahdeksi vuodeksi A-junioreista kanadalaista juniorisarjaa pelaavan Mississauga Steelheadsin riveihin.

Partanen palasi HIFK:hon kaudeksi 2012–2013, mutta pelasi lainalla Mestiksessä Mikkelin Jukureissa, jossa hänet valittiin lopulta vuoden tulokkaaksi huippukauden jälkeen. Partanen on voittanut HIFK:ssa B-nuorten SM-kultaa 2009 ja 2010, C-nuorten SM-kultaa 2007 ja alle 18-vuotiaiden MM-pronssia keväällä 2010.

Partanen on kuulunut neljä kautta HIFK:n pelaavaan kokoonpanoon. Viime kausi oli loukkaantumisen takia rikkonainen, mutta toissa kaudella 16 maalia iskeneellä hyökkääjällä on potentiaalia kasvaa huippuhyökkääjäksi HIFK:ssa.

Lempinimi: Jauho
Instagram: @miikz21
Twitter: @Miikz27

Vahvuudet: Luontainen maalintekijä, jolla on todella kova ja tarkka laukaus. Isokokoinen Partanen on maalinteon lisäksi taitava luistelija, minkä ansiosta hän pysyy vahvasti kiekossa.

HIFK Twitterissä

@kokkoismo @Sinebrychoff Koska viikonloppuna pannaan.
Kuusi tölkkiä. Kuusi tarinaa. Kaupoissa maanantaina! Hyvää viikonloppua. #HIFK #Liiga #KOFF pic.twitter.com/mjpCPtmLwH
Oy HIFK-Hockey Ab:n tilikausi voitollinen: hifk.fi/uutiset/oy-hif… #HIFK
RT @Kamraatit Tuu messiin Kamraatit groupiin CHL Prediction Gamessa. Mukaan tästä chlpredictions.com/?parrain=85qdf… #HIFK #kamraatit #CHLfi twitter.com/championshocke…
RT @championshockey It's a beautiful evening for... SIGNING UP TO OUR PREDICTION GAME! chlpredictions.com pic.twitter.com/Hnk2yIeehi