Previous Next
bannerikuva

Nimi: Juhani Tyrväinen
Pelinumero: 12
Syntymäaika: 11.9.1990
Syntymäpaikka: Seinäjoki
Pituus: 180 cm
Paino: 84 kg
Pelipaikka: hyökkääjä
Kätisyys: L

Ura: Pelicansista HIFK:hon siirtyvä keskushyökkääjä teki viime kaudella Pelicansissa todellisen läpimurtonsa iskien 43 tehopistettä runkosarjassa ja johtaen lahtelaisten ykkösketjua.

26-vuotias hyökkääjä on ikäisekseen erittäin kokenut pelaaja, sillä Pelicansissa vietettyjen viiden kauden lisäksi Tyrväinen edusti Jokereita kolmen kauden ajan. Kiekkoreippaan kasvatti on ankaralla työteolla noussut kovan luokan keskushyökkääjäksi Liigaan. Tyrväinen on lähtökohtaisesti seuraavan kahden kauden ajan HIFK:n kärkisenttereitä.

Lempinimi: Julle, Tyrsky
Instagram: @juhanit

Vahvuudet: Tyrväinen on ennen kaikkea periksi antamaton johtajatyyppi, mistä kertoo myös varakapteenin rooli Pelicansissa. Kovan asenteen ja duunin lisäksi keskushyökkääjä on taitava kiekon kanssa ja pystyy koviin pistemääriin. Tyrväisellä on kaikki potentiaali kasvaa HIFK:ssa maajoukkuetason hyökkääjäksi.

HIFK Twitterissä

@kokkoismo @Sinebrychoff Koska viikonloppuna pannaan.
Kuusi tölkkiä. Kuusi tarinaa. Kaupoissa maanantaina! Hyvää viikonloppua. #HIFK #Liiga #KOFF pic.twitter.com/mjpCPtmLwH
Oy HIFK-Hockey Ab:n tilikausi voitollinen: hifk.fi/uutiset/oy-hif… #HIFK
RT @Kamraatit Tuu messiin Kamraatit groupiin CHL Prediction Gamessa. Mukaan tästä chlpredictions.com/?parrain=85qdf… #HIFK #kamraatit #CHLfi twitter.com/championshocke…
RT @championshockey It's a beautiful evening for... SIGNING UP TO OUR PREDICTION GAME! chlpredictions.com pic.twitter.com/Hnk2yIeehi