Previous Next
bannerikuva

Valmentaja

​Kuopiossa syntynyt Jarno Pikkarainen liittyi IFK:n valmennusryhmään keväällä 2017. Pikkaraisella on takanaan lähes 20 vuoden ura valmentajana, joista viisi kautta hän on työskennellyt Liigatasolla.

Pikkarainen aloitti valmennusuransa 1999 Jokipoikien A-junioreissa. Sieltä hän eteni kolmeksi vuodeksi Suomi-sarjassa pelaavaan HeKiin ja 2006 hän liittyi Lukon valmennustiimiin kahden kauden ajaksi. 2008 Pikkarainen aloitti Jokipoikien päävalmentajana ja avauskautensa päätteeksi hänet valittiin Mestiksen vuoden valmentajaksi. Kahden Jokipojissa vietetyn kauden jälkeen hän siirtyi neljäksi kaudeksi Mikkelin Jukurien päävalmentajaksi. Jukureissa hän voitti Mestiksen mestaruuden 2013 ja samalla kaudella hänet valittiin jälleen Mestiksen parhaaksi valmentajaksi.

Pikkarainen otti väliaikaisesti TPS:n valmennusvastuun helmikuussa 2015 ja työskenteli seuraavat kaksi kautta Ari-Pekka Selinin valmennusryhmässä.

HIFK Twitterissä

@kokkoismo @Sinebrychoff Koska viikonloppuna pannaan.
Kuusi tölkkiä. Kuusi tarinaa. Kaupoissa maanantaina! Hyvää viikonloppua. #HIFK #Liiga #KOFF pic.twitter.com/mjpCPtmLwH
Oy HIFK-Hockey Ab:n tilikausi voitollinen: hifk.fi/uutiset/oy-hif… #HIFK
RT @Kamraatit Tuu messiin Kamraatit groupiin CHL Prediction Gamessa. Mukaan tästä chlpredictions.com/?parrain=85qdf… #HIFK #kamraatit #CHLfi twitter.com/championshocke…
RT @championshockey It's a beautiful evening for... SIGNING UP TO OUR PREDICTION GAME! chlpredictions.com pic.twitter.com/Hnk2yIeehi