Previous Next
bannerikuva

Nimi: Atte Engren
Numero: 53
Syntymäaika: 19.2.1988
Syntymäpaikka: Rauma
Pituus: 185 cm
Paino: 84 kg
Pelipaikka: maalivahti
Kätisyys: L

Ura: Kasvattajaseurassaan Lukossa Liigadebyyttinsä kaudella 2007-2008 tehnyt Engren teki läpimurtonsa TPS:ssa, jossa pelasi kolme kautta. Turussa hän voitti SM-kultaa keväällä 2010 ja hänet valittiin sarjan parhaaksi maalivahdiksi.

TPS:stä Engren siirtyi Pohjois-Amerikkaan Nashville Predatorsin organisaatioon. NHL-pelejä ei Engrenille kertynyt, mutta farmijoukkue Milwaukeessa ja pelasi kaudella 2011-2012 AHL:ssä 23 ottelua. Pohjois-Amerikasta Engren siirtyi kolmeksi vuodeksi KHL:ään ja pelasi Lev Prahan, Atlantin ja Spartakin joukkueissa yhteensä 104 ottelua. Viime kaudella Engren pelasi ruotsalaisseura Leksands IFK:ssä 38 SHL-ottelua.

Engren teki yksivuotisen sopimuksen HIFK:n kanssa elokuussa 2017.

Twitter: @atte35
Instagram: @atte35

Vahvuudet: Teknisesti kypsä maalivahti, joka on kova harjoittelija. Engren on todistanut urallaan, että nuppi kestää koviakin tilanteita. Peittävä ja rauhallinen maalivahti on myös pelannut maaotteluita.

HIFK Twitterissä

@kokkoismo @Sinebrychoff Koska viikonloppuna pannaan.
Kuusi tölkkiä. Kuusi tarinaa. Kaupoissa maanantaina! Hyvää viikonloppua. #HIFK #Liiga #KOFF pic.twitter.com/mjpCPtmLwH
Oy HIFK-Hockey Ab:n tilikausi voitollinen: hifk.fi/uutiset/oy-hif… #HIFK
RT @Kamraatit Tuu messiin Kamraatit groupiin CHL Prediction Gamessa. Mukaan tästä chlpredictions.com/?parrain=85qdf… #HIFK #kamraatit #CHLfi twitter.com/championshocke…
RT @championshockey It's a beautiful evening for... SIGNING UP TO OUR PREDICTION GAME! chlpredictions.com pic.twitter.com/Hnk2yIeehi