Seuraava kotiottelu:

HIFK – SaiPa

Torstaina 23.02
klo. 18:30

Antti Törmänen Previous Next
bannerikuva Päävalmentaja

Antti Törmänen aloitti huhtikuussa 2014 työskentelyn IFK:n päävalmentajana. Hän tuli seuraan kolmevuotisella sopimuksella, eli nykyinen sopimus kestää kevääseen 2017 asti. Törmänen on aiemmin urallaan ollut päävalmentajana Bluesin A-junioreissa, Mestiksen Sportissa sekä sveitsiläisseura SC Bernissä. Lisäksi hän on työskennellyt SC Bernin sekä Jokerien kakkosvalmentajana.

Törmänen on menestynyt valmennusurallaan poikkeuksellisen hyvin. Hän voitti Bluesin kanssa A-juniorien SM-kultaa, Mestiksen mestaruuden Sportissa sekä Bernissä maan mestaruuden ja yhden hopean.

Törmänen on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti, mutta ei koskaan pelannut aikuisiällä Kiekko-Espoossa tai Bluesissa. Hän pelasi SM-liigassa 410 ottelua Jokerien riveissä, 174 ottelua Ruotsin Elitserienissä HV71:n ja Södertäljen joukkueissa sekä yhden kauden Pohjois-Amerikassa Ottawa Senatorsin organisaatiossa. NHL-pelejä Törmäselle kertyi 50 ja AHL:ssä hän pelasi 22 ottelua.

Törmänen voitti pelaajaurallaan maailmanmestaruuden 1995, kaksi MM-hopeaa, olympiapronssia, neljä Suomen mestaruutta, yhden SM-hopean ja -pronssin sekä kerran Euroopan seurajoukkueiden mestaruuden.​

HIFK Twitterissä

Dana Brevini tarjoaa matsiraportin ja kuvat: hifk.fi/uutiset/dana-b… #HIFK #Liiga #bulilla
Men Expert Postgamessa jututettavana Matt Generous, Nikke Bäckström ja Juuso Salmi! hifk.fi/uutiset/men-ex… #HIFKtwitter.com/i/web/status/8…
STADI 3 - 2 KOUVOLA pic.twitter.com/roSBZsd4g5
Illan yleisömäärä 7019. Kiitos, tack! #HIFK #Liiga #bulilla
MAALI! Ryan O'Connor tekee 3-2 ajassa 49.38. Syött. Aaltonen ja Malinen. #HIFK #Liiga #bulilla