Seuraava kotiottelu:

HIFK – TPS

Perjantaina 31.03
klo. 18:30

Antti Törmänen Previous Next
bannerikuva Päävalmentaja

Antti Törmänen aloitti huhtikuussa 2014 työskentelyn IFK:n päävalmentajana. Hän tuli seuraan kolmevuotisella sopimuksella, eli nykyinen sopimus kestää kevääseen 2017 asti. Törmänen on aiemmin urallaan ollut päävalmentajana Bluesin A-junioreissa, Mestiksen Sportissa sekä sveitsiläisseura SC Bernissä. Lisäksi hän on työskennellyt SC Bernin sekä Jokerien kakkosvalmentajana.

Törmänen on menestynyt valmennusurallaan poikkeuksellisen hyvin. Hän voitti Bluesin kanssa A-juniorien SM-kultaa, Mestiksen mestaruuden Sportissa sekä Bernissä maan mestaruuden ja yhden hopean.

Törmänen on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti, mutta ei koskaan pelannut aikuisiällä Kiekko-Espoossa tai Bluesissa. Hän pelasi SM-liigassa 410 ottelua Jokerien riveissä, 174 ottelua Ruotsin Elitserienissä HV71:n ja Södertäljen joukkueissa sekä yhden kauden Pohjois-Amerikassa Ottawa Senatorsin organisaatiossa. NHL-pelejä Törmäselle kertyi 50 ja AHL:ssä hän pelasi 22 ottelua.

Törmänen voitti pelaajaurallaan maailmanmestaruuden 1995, kaksi MM-hopeaa, olympiapronssia, neljä Suomen mestaruutta, yhden SM-hopean ja -pronssin sekä kerran Euroopan seurajoukkueiden mestaruuden.​

HIFK Twitterissä

Ei pöllömpi maanantai-ilta Nordiksella! Tässä matsiraportti ja kuvat pelistä: hifk.fi/uutiset/dana-b… #HIFK #bulilla #Stadi
Lipunmyynti perjantaina pelattavaan 6. neljännesfinaaliin on käynnissä: hifk.fi/uutiset/lipunm… #HIFK #bulilla #Nordis
STADI 3 - 2 TURKU pic.twitter.com/eV4mXSgYy9
MAALI! Corey Elkins ampuu byyrin ajassa 92.12 ja IFK voittaa! #HIFK #liiga #bulilla
Toinen jatkoerä käynnissä. #HIFK #liiga #bulilla